1 av 2
- Foto: TT Bild
2 av 2
- Foto: Shizuo Kambayashi/TT Bild

Vid den här åldern är du som lyckligast

En ny studie visar vid vilken ålder du är som lyckligast.


Är du under 34 år och olycklig? Lugn, det löser sig.

För just 34 är nämligen den lyckligaste åldern i en människas liv.

I en studie, gjord av säkerhetsföretaget Yale på 2 000 personer, svarade de flesta att de var som mest lyckliga vid 34 års ålder. Anställningstrygghet, en stabil romantisk relation och möjligheten till att starta en familj, var deltagarnas nyckelfaktorer som avgjorde vilken ålder de upplevde mest lycka.

– Många valde året då de köpte sin första bostad som det lyckligaste året, säger forskaren Nigel Fisher, till Daily Mail


Bildkälla 

Men inte alla deltagare. Många valde 20-årsåldern då hälsan var på topp och 40-årsåldern då de ekonomiska framgångarna börjar komma. 

Studien visade även att det inte var förrän vid 60-årsåldern som många började känna sig som mest avslappnade. 

Så har du passerat 34 och ännu inte upplevt total lycka? Det kan lösa sig ändå.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du lycklig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

Flera personer knivskurna – området avspärrat av polis

Flera personer har hittats skadade utomhus i centrala Västerås, skriver polisen på sin hemsida.

Ändringen i pensionen får skarp kritik: "Orättvist"

Tjänstepensionen ska göras om, det föreslår riksdagens pensionsgrupp. Men två tunga pensionärsnamn riktar skarp kritik mot förslaget, som de menar kommer leda till större orättvisor mellan de rika och fattiga pensionärerna.

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

När 39-årige pappan Mikael dödades av gängkriminella i Skärholmen lämnades hans 12-årige son faderlös. För att hjälpa pojken påbörjades en insamling via poliskonstapeln Mustafa Panshiris privata swishkonto, som samlade in över en miljon kronor. Nu riskerar han dock en rejäl skattesmocka om han inte ser upp. – Jag var tvungen att göra något, säger Mustafa Panshiri till Nyheter24.

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.