6 tecken på att du är för smart för att vara i ett förhållande

Har du varit singel länge? Det kan bero på att du är för intelligent och för smart.


1. Du är för kåt

Intelligenta människor gillar sex. I ensamhet. Undersökningar har visat att folk som går på fina universitet gärna spenderar pengar på sexleksaker, men att smarta människor i regel har mindre sex än andra. Men det är lugnt eftersom...

Bildkälla

2. Du älskar dig själv

Vem behöver andra människor? Du är ju awesome! Synd bara att inte alla fattar det. Faktum är att intelligenta människor faktiskt har så mycket kärlek till sig själva att många andra uppfattar det som stöddigt och självgott, enligt forskning.

Bildkälla

3. Du är inte så jättebra på att dejta…

Tyvärr är det ju inte alltid alla andra fattar du bra du är. Det gör att du inte är så bra på att dejta. Det kan ju bero på att intelligenta människor gärna pratar mycket om sig själva och faktiskt också har en tendens att ljuga mera. Inte jättebra förutsättningar alltså. Fast chansen att du hittar någon att dejta överhuvudtaget är ju ganska liten eftersom...

Bildkälla

4. Du är sjukt kräsen

Du är smart. Så då borde du dejta någon annan som är smart. Men det kanske går till överdrift ibland. Forskning har visat att riktigt smarta människor endast ser fem procent av jordens befolkning som dejtningsbara. Sen gäller det ju dessutom att hitta någon av dem som är singel också. Lycka till liksom...

Bildkälla

5. Du är inte alltid jättelätt att umgås med

Ey, du är fantastisk. Men precis som många andra smarta människor känner du dig missförstådd ganska ofta, du har ofta konstiga saker för dig och kanske till och med antisociala tendenser, enligt forskning. Dessutom är ju risken att du är en besserwisser och konfliktsökande, vilket till exempel gör dig jobbig att spela sällskapsspel med.

Bildkälla

6. Men det är lugnt. Du gillar ändå inte folk så mycket

Kopplingen mellan att vara lite awkward och intelligent har diskuterats ofta. Men det mesta tyder på att intelligenta människor inte alltid är så bra på att umgås med andra. Men vem behöver folk när man har intellekt?

Bildkälla

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Känner du igen dig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Max duckar kritik – skyller på kunderna: "Vi tror inte att folk.."

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

Flera personer i Tadzjikistan uppges ha blivit gripna misstänkta för inblandning i förra veckans terrorattack i Moskva.

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Bilist och två cyklister i kollision.", skriver polisen på sin hemsida.

Förtroendet för regeringen ökar

1 timme sedan
Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Härnösand

1 timme sedan
"Härnösand, misstänkt rattfylleri.", skriver polisen på sin hemsida.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

1 timme sedan
Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.