Måndag 14 Jun
Stockholm

Framgång, sexlust och penisstorlek – det här avslöjar dina fingrar om vem du är

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Ny forskning visar att dina fingrar berättar mycket om vem du är.

Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Enligt The Telegraph visar en ny studie att längden på ditt ringfinger kan säga mycket om hur du är som person, och hur andra uppfattar dig. Och det verkar vara just relationen mellan ringfingret och pekfingret som det hänger på. Är ditt ringfinger längre än pekfingret? Grattis, här är vad det kan betyda:

1. Bättre ekonomi

Ett universitet i Kanada har lagt fram teorin att det finns en koppling mellan fingerlängd och ekonomi. De menar att män vars ringfinger är längre än pekfingret har mer vinnarskalle och tar större risker, vilket skulle leda till att de också skapar större rikedom.

Bildkälla

2. Mer attraktiv

Det skrivs också att flera studier visar på en koppling mellan fingerlängd och utstrålning. En studie från 2011 kom fram till att kvinnor var mer attraherade av män vars ringfinger är längre än deras pekfinger. Resultatet gällde både korta romanser och längre förhållanden.

Bild:TT

3. Är kåtare

Enligt en studie visar det sig också att män som har långa ringfingrar är kåtare än andra (erkänn att du tittade på ditt ringfinger nu).

Bildkälla

4. Större penis

Jo det verkar faktiskt vara så att män med långa ringfingrar inte bara har pengar och sexualitet, de har också ett större paket enligt The Telegraph.

Bild:TT

Är ditt ringfinger längre än ditt pekfinger?
Tack för din röst!
Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela