- Foto: tt bild

5 saker du måste veta om du ska använda mat i sexlivet

Riktigt viktig info för dig som vill krydda till sexlivet. Bokstavligt talat.


1. Det mesta funkar på huden

Lite vispgrädde eller chokladsås är ju odödliga klassiker när det gäller att ha ätbara hjälpmedel i sängen. Men var noga med att inte använda något som du eller din partner är allergisk mot. Även om du själv inte äter upp det du är allergisk mot så kommer huden absorbera det och skapa irritation.

Bildkälla

2. Men var försiktig med att stoppa in saker

Vissa skulle påstå att det är bäst att inte föra in något alls i anus eller i vaginan. Men det gäller att vara extra försiktig med allt som kan irritera huden, som alltid är mycket känslig i underlivet. Det gäller också att vara mycket försiktig med huden runt vaginan, då även den är känslig. Se också till att det går att få ut det som förs in. Du vill ju knappast avbryta myskvällen för att rusa till gynekologen och be hen få ut ett körsbär ur fiffin.

Bildkälla

3. Det kan vara svårt att rengöra efteråt

Och att ha kladdiga eller flytande saker i närheten av vaginan är alltid en big no no. Det kan vara väldigt svårt att rengöra efteråt om du till exempel fått in kolasås i vaginan.

Bildkälla

4. Och inte bara på kroppen...

En ren praktisk grej. Det kan vara väldigt svårt att få bort matrester från lakan, speciellt om bär och choklad är iblandat. Så om du inte vill slänga lakanen efteråt så är det kanske en idé att ha några handdukar mellan lakanen och dig och din älskling.

Bildkälla

5. Kokosolja är bra!

Något som många faktiskt rekommenderar att använda när det ska sexas är kokosolja. Kokosolja går till och med att använda som glidmedel, men tänk bara på att oljan kan bryta ner latexkondomer, så om du vill ha säkert sex är det inte riktigt att rekommendera.

Bildkälla

Källor: Women's health och Redbook

Mat
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
gillar du matsex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.