Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så stor är den perfekta penisen enligt kvinnor

- 04/09/2015, 08:55
Ny forskning.
1 av 3

Ny forskning.

Viktigt?
2 av 3

Viktigt?

TT bild

Läs i sådana fall.
3 av 3

Läs i sådana fall.

TT

Forskningen går framåt igen!

Det är ju en ständigt omdebatterad fråga. Hur stor sa en penis vara egentligen? Nu har ett gäng forskare från UCLA och the University of New Mexico tittat lite närmare på vad kvinnor tycker, det skriver Cosmopolitan.

Bild: TT

Man har använt sig av 3d-printade penisar och låtit 75 kvinnor titta närmare på ett stort antal. Därefter har man plockat fram vilken typ av penis som kvinnor är ute efter i ett längre förhållande – och vid one night stands.

Och nu vet ju vi att ni väldigt gärna vill ha svaret här. Så vi håller lite på det och slår, liksom Cosmopolitan, fast att det inte handlar om några superduperstora könsorgan.

Bild: TT

I ett långdistansförhållande letar kvinnor efter en penis som är 16 centimeter lång och har en omkrets på 12,1 centimeter. När det handlar om one night stands är motsvarande siffror 16, 2 centimeter lång och 12,7 centimeter i omkrets.