Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Forskare får pris – för att han lät bin sticka hans penis

- 18/09/2015, 14:53 -
1 av 3

cornell/tt

2 av 3

tt bild

3 av 3

cornell

Den här forskaren gör något väldigt viktigt, typ.

En del är verkligen beredda att göra allt för vetenskapen. En av dem är forskaren Michael L Smith, som låtit bin sticka honom i 24 kroppsdelar – inklusive penisen.

Efter att ha gjort detta har han mätt hur pass ont det gör att bli stucken på en skala ett till tio. Var gör det då ondast att få ett stick? Enligt Michaels forskning är näsborren värst, medan längst upp på huvudet gör minst ont. Men bistick i snorren gör också riktigt ont, och får 7,3 på den tiogradiga smärtskalan.

– Om jag hade varit tvungen att välja att bli stucken i penisen eller näsan så hade jag valt penisen, säger Smith till The Mirror. Dock menar han att det inte på något vis är smärtsamt njutningsfullt att få ett stick på schlasen. Det gör bara ont.

Bild: Cornell University

Nu ska Smith belönas för sina insatser för forskningen, genom att få det alternativa nobelpriset IG Nobel Prize som ges till forskare som gjort vikitga upptäckter samtidigt som de folk folk att le. Fint va?

Skulle du ta ett bistick för forskningen?