1 av 3
- Foto: cornell/tt
2 av 3
- Foto: tt bild
3 av 3
- Foto: cornell

Forskare får pris – för att han lät bin sticka hans penis

Den här forskaren gör något väldigt viktigt, typ.


En del är verkligen beredda att göra allt för vetenskapen. En av dem är forskaren Michael L Smith, som låtit bin sticka honom i 24 kroppsdelar – inklusive penisen.

Efter att ha gjort detta har han mätt hur pass ont det gör att bli stucken på en skala ett till tio. Var gör det då ondast att få ett stick? Enligt Michaels forskning är näsborren värst, medan längst upp på huvudet gör minst ont. Men bistick i snorren gör också riktigt ont, och får 7,3 på den tiogradiga smärtskalan.

– Om jag hade varit tvungen att välja att bli stucken i penisen eller näsan så hade jag valt penisen, säger Smith till The Mirror. Dock menar han att det inte på något vis är smärtsamt njutningsfullt att få ett stick på schlasen. Det gör bara ont.

Bild: Cornell University

Nu ska Smith belönas för sina insatser för forskningen, genom att få det alternativa nobelpriset IG Nobel Prize som ges till forskare som gjort vikitga upptäckter samtidigt som de folk folk att le. Fint va?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du ta ett bistick för forskningen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Klart uppåt på Asienbörser

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

1 timme sedan
En man i 45-årsåldern döms till sju års fängelse efter att polisen hittat en stor mängd narkotika och vapen i hans lägenhet i Norrköping i höstas, rapporterar P4 Östergötland.

Ja till Ukrainastöd – Biden lovar vapen i veckan

1 timme sedan
Senaten i USA:s kongress säger som väntat ja till ett stöd på nära 61 miljarder dollar till Ukraina. Kiev har väntat på stödet sedan i höstas för att stå emot Rysslands anfallskrig.

Rysk robotattack mot Charkiv

2 timmar sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

3 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

idag 00:46
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.