Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför har stora män fler sexpartners

- 30/09/2015, 23:38 -
Din kroppsstorlek avslöjar mer än du tror, om du litar på forskarna.
1 av 3

Din kroppsstorlek avslöjar mer än du tror, om du litar på forskarna.

tt bild/montage

"Stora" män har mer sex.
2 av 3

"Stora" män har mer sex.

tt bild

... Och underviktiga mindre.
3 av 3

... Och underviktiga mindre.

tt bild

Kan du verkligen se på en person hur många hen haft sex med? En ny stor studie har försökt ta reda på det.

En del är ju ganska nyfikna på andras sexliv. Men det kan ju också vara jobbigt att fråga den spännande frågan "Hur många har du nuppat med?"

Men nu har brittiska forskare kommit på en lösning. Enligt en ny studie kan man nämligen se hur många någon har hoppat i säng med – genom att titta på deras längd och vikt.

Till exempel visade studien, där över 60 000 heterosexuella män och kvinnor ingick, att män och kvinnor som är väldigt korta har haft färre sexpartners än de som är medellängd. Faktum är att långa personer i snitt hade haft en till tre fler sexpartners än korta personer.

Det visade sig också att personer som är underviktiga oftast hoppat i säng med färre personer än de som är närmare medelvikten.

Forskning har gång på gång visat att kvinnor föredrar män som är längre. Därmed är det förvånande att skillnaden mellan långa män och korta män inte är större, säger forskaren David Frederick till The Independent.

Men vilka har mest sex då? Jo, enligt studien så är det överviktiga män, eller åtminstone män som har högre BMI.

– Män som är lite större eller muskulösa, framstår som mer kraftfulla, vilket gör att de kan vara mer sexuellt erfarna än andra män, säger Frederick till The Independent.