Onsdag 27 Okt
Stockholm

7 saker du aldrig ska ha i din vagina

1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Här är några riktigt viktiga tips för ditt sexliv – och vad du verkligen inte ska stoppa in därnere.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Frukt och grönt

Många grönsaker och frukter har spår av bekämpningsmedel på sig, så därför rekommenderas det verkligen inte, skriver Fox, som pratat med gynekologen Alyssa Dweck. Dessutom kan bitar lossna, och då ligger de och ruttnar där. Inte så fräscht kanske.

Bild:TT

2. Allt du har haft i rumpan utan att ha tvättat det ordentligt

Det här kan sprida dåliga bakterier och verkligen sabba ph-värdet i vaginan. I värsta fall kan det leda till sjukdomar och infektioner.

Bild:TT

3. Din mobil

Bara för att den vibrerar betyder det inte att den hör hemma i fiffin, menar Dweck. Att ha ett batteri uppe i vaginan är alltid en dålig idé. För att inte tala om alla bakterier som frodas på din nalle.

Bild:TT

4. Ånga

Att ånga underlivet i till exempel bastun har blivit trendigt på senaste tiden. Men det här är inte helt ofarligt. Gynekologen Dweck berättar för Fox News att hon sett flera brännskador till följd av detta.

Bild:TT

5. Vispgrädde

Enligt Dweck ska du alltid vara försiktig med mat nära vaginan, eftersom det är väldigt svårt att få ut om något skulle fastna på insidan. Och enligt henne så är vispgrädde extra svårt.

Bild:TT

6. Vaselin

Det är ett klassiskt glidmedel, men eftersom det är en oljeprodukt kan det leda till infektioner. Ett bra mycket bättre och säkrare glidmedel är vattenbaserat glidmedel, till exempel Klick, som går att köpa på apoteket.

Bild:Lyco

7. Fuckbois

Fuckbois är någonting du ABSOLUT inte ska ha i din vagina. Utöver diverse könssjukdomar och annat hemskt kan det i värsta fall leda till att du blir kär vilket du absolut inte vill. Ordentliga varningsklockor på denna.

Bildkälla

bra tips va?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela