Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

5 karaktärsdrag som gör att andra tror att du är ett creep

- 07/04/2016, 23:03
Är du creepy?
1 av 2

Är du creepy?

Giphy

5 drag som gör att andra kan uppfatta dig om ett crepp.
2 av 2

5 drag som gör att andra kan uppfatta dig om ett crepp.

Giphy

Har du fått höra att du är creepy? Här är svaret på varför de tycker det.

Vi alla har träffat någon som har varit en aning creepy och ibland vet man inte varför men man får helt enkelt den känslan bara.

Nu behöver du inte undra längre. De två forskarna Francis T. McAndrew och Sara S. Koehnke har faktiskt kommit på varför vi uppfattar andra människor som creepy, eller kanske att andra uppfattar dig så.

I den nya studien har de tagit reda på varför vi uppfattar att vissa människor är creepy. Forskarna använde sig av 1 341 personer i olika åldrar i studien.

Folk som slickar sig runt läppen

De beteenden som personerna tyckte var creppy kanske inte är helt svårt att förstå. Slicka sig om läpparna, skrattar vid opassande tillfällen och försöker få konversationer att handla om ett specifikt ämne, framför allt sex, är några beteenden som de tyckte skrek creep.

Men det fanns också några yreken som gav de vibbarna. Nämigen clowner, djuruppstoppare, sexbutiksägare och begravningsentreprenörer, vilket inte är de mest vanliga yrkena heller.

Här är 5 drag som folk tycker är creepy

1. Flottigt hår
2. Blek hud
3. Konstigt leende
4. Påsar under ögonen
5. Smutsiga kläder

Känner du någon som är creepy?