5 karaktärsdrag som gör att andra tror att du är ett creep

Har du fått höra att du är creepy? Här är svaret på varför de tycker det.


Vi alla har träffat någon som har varit en aning creepy och ibland vet man inte varför men man får helt enkelt den känslan bara.

Nu behöver du inte undra längre. De två forskarna Francis T. McAndrew och Sara S. Koehnke har faktiskt kommit på varför vi uppfattar andra människor som creepy, eller kanske att andra uppfattar dig så.

I den nya studien har de tagit reda på varför vi uppfattar att vissa människor är creepy. Forskarna använde sig av 1 341 personer i olika åldrar i studien.

Folk som slickar sig runt läppen

De beteenden som personerna tyckte var creppy kanske inte är helt svårt att förstå. Slicka sig om läpparna, skrattar vid opassande tillfällen och försöker få konversationer att handla om ett specifikt ämne, framför allt sex, är några beteenden som de tyckte skrek creep.

Men det fanns också några yreken som gav de vibbarna. Nämigen clowner, djuruppstoppare, sexbutiksägare och begravningsentreprenörer, vilket inte är de mest vanliga yrkena heller.

Här är 5 drag som folk tycker är creepy

1. Flottigt hår
2. Blek hud
3. Konstigt leende
4. Påsar under ögonen
5. Smutsiga kläder

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Känner du någon som är creepy?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

Skott mot bostad i Örgryte

1 timme sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

3 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

3 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

3 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.