Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Den här dagen på året är det störst chans att din partner är otrogen

- 19/11/2016, 22:39
Det finns en speciell dag på året som du bör vara extra uppmärksam på din partner.
1 av 3

Det finns en speciell dag på året som du bör vara extra uppmärksam på din partner.

TT

För det är nämligen den dag då flest personer är otrogna.
2 av 3

För det är nämligen den dag då flest personer är otrogna.

TT

Så om din partner beter sig lite konstigt den dagen kanske ni borde ta ett snack.
3 av 3

Så om din partner beter sig lite konstigt den dagen kanske ni borde ta ett snack.

TT

Känner du dig lite osäker på om din partner gjort ett snedsteg? Då borde du hålla lite extra koll den här dagen på året.

Är du orolig för att din partner ska rumla runt i sänghalmen med någon annan än dig? Då borde du kanske haft lite extra koll på din partner i går, skriver Independent.

Enligt en undersökning från en dejtingsajt för gifta finns det nämligen en dag då det är större chans att din partner är otrogen.

300 användare svarade att det var i går, den 18 november, som de flesta skulle kunna tänka sig att vara otrogna. Dagen har korats "Otroghetsfredagen" av sajten och så många som 72 procent av de manliga användarna sade att de varit med någon annan än sin partner just den dagen.

Sajten rapporterar även att de sett en 30 procentig ökning i trafik under veckan innan den 18 november. Sajten tror att ökningen beror på att det är nära till första advent. Juletiden är ju en tid som ger lite tid för utomäktenskapliga affärer.

20 procent av de som är otrogna i dag sade även att de skulle spendera hela helgen med sitt vänsterprassel. De lyckades även ta fram de populäraste destinationerna för att åka med sin andra partner.

1. Alperna – 18 procent

2. Costwolds i Storbritannien – 15 procent

3. Centrala London – 13 procent

4. Norge – 8 procent

5. Österrike – 5 procent

Så om din partner var borta i går eller ska vara borta hela helgen, och på någon av de här platserna, kanske ni borde ta ett snack, skriver Independent.

Nyheter24 har tidigare skrivit om vilka yrken som är mest otrogna och vilken ålder det är störts chans att din partner är otrogen.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du varit otrogen någon gång?