Är du en person som snoozar på morgonen?
1 av 4
Är du en person som snoozar på morgonen? - Foto: TT
Då är du både smart och kreativ.
2 av 4
Då är du både smart och kreativ. - Foto: TT
Det visar en ny brittisk studie.
3 av 4
Det visar en ny brittisk studie. - Foto: TT
Så snooza på!
4 av 4
Så snooza på! - Foto: TT

Brukar du snooza på morgonen? Då är du nog smartare än andra

Är du en person som gillar att snooza på morgonen? Det är nämligen ett tecken på att du är både smart och kreativ.


Är du en person som snoozar på morgonen? Grattis, det är nämligen ett tecken på att du är både smart och kreativ.

Enligt den nya brittiska studien "Why night owls are more intelligent" så kopplas snoozande samman med lycka, kreativitet och intelligens.

Personerna bakom studien menar att människor är anpassade för att sova och även leva som våra förfäder gjorde. Och att då kunna anpassa sig till den värld vi lever i idag kräver intelligens, skriver Business Insider.

Eftersom du är smart nog att ta kontroll över väckarklockan och knappen du trycker på för att snooza så gör du just det – anpassar dig. Eftersom vi egentligen inte är skapade för den typen av uppfinning.

Du lyssnar ju också på vad din kropp säger och vill och följer inte alla måsten i din vardag. Det betyder att du är både kreativ och självständig eftersom chansen är stor att du gör saker du är passionerad för och kan hantera problem.

Studien visade också att personer som går och lägger sig efter elva och går upp innan åtta har ett bekvämt liv och även en bättre inkomst.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Snoozar du på morgonen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Polisen rapporterar om fylleri / lob, Åre

1 timme sedan
"Centrala Åre, ung man omhändertagen av polis", skriver polisen på sin hemsida.

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

1 timme sedan
Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

1 timme sedan
Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.