Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
3434
reaktioner idag

Par som gör det här tillsammans har bättre sexliv – och är lyckligare

En undersökning visar att par som reser tillsammans har hälsosammare och lyckligare relationer.

En undersökning visar att par som reser tillsammans har hälsosammare och lyckligare relationer.

Så kanske ska du och din bae resa bort tillsammans.

<3

Ibland kan det vara så att sexlivet inte är på topp. Kanske har man en svacka, någon jobbar mycket och man hinner inte ses eller så har man helt enkelt inte lust att ha sex.

Men enligt en studie så finns det en sak som par kan göra för att förbättra sexlivet, och det inkluderar inte champagne, rosor eller nya underkläder.

En undersökning som gjordes på uppdrag av US Travel Association visar att par som reser tillsammans är betydligt mycket mer nöjda med både sina relationer och sexliv, det skriver Daily Star.

1 100 personer var med i undersökningen som visade att par som åker ut och reser är med nöjde än de par som inte gör det tillsammans.

– Resor har en positiv effekt på relationer. Par som reser tillsammans har hälsosammare och lyckligare relationer jämfört med de som inte reser tillsammans, säger Roger Dow på U.S. Travel Association.

63 procent av de tillfrågade personerna uppgav att de föredrar en kort weekend för att bättra på glöden i förhållandet och 28 procent menade att deras sexliv även förbättrades, skriver Daily Star.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du och din partner rest bort tillsammans?

Mer:

I den här åldern ska du gifta dig – om du vill vara säker på att hen är "the one"