Torsdag 19 Maj
Stockholm

Forskare: Kvinnor får oftare orgasm med män som har den här penisstorleken

Det verkar som det finns en gemensam nämnare för de män som kvinnor oftare får vaginala orgasmer med.
1 av 2
Det verkar som det finns en gemensam nämnare för de män som kvinnor oftare får vaginala orgasmer med. Foto: TT/Giphy
Dock inte klitorisorgasm.
2 av 2
Dock inte klitorisorgasm. Foto: TT

Det finns tydligen en gemensam nämnare för de män som kvinnor oftare får vaginala orgasmer med, enligt forskning.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att storleken inte har någon betydelse för de flesta kvinnor, eftersom det ju är tekniken som spelar störst roll, vet nog många redan. Men är du väldigt nyfiken kan du läsa om vilken penisstorlek de flesta kvinnor föredrar här.

Men enligt en ny studie som publicerats i tidskriften Journal of Sexual Medicine verkar det finnas en gemensam nämnare bland de män som kvinnor oftare får vaginal orgasm med, skriver Daily Star,

Resultatet gällde dock bara vaginala orgasmer via g-punkten, a-punkten och livmoderhalsetappen, men inte klitorisorgasmer.

Det forskarna upptäckte när de intervjuade kvinnor om skillnaderna i sexupplevelsen beroende på partnerns penisstorlek var att män med längre penisar oftare gav dem vaginala orgasmer.

Bildkälla

– Kvinnor som föredrog djupare penetration fick oftare vaginala orgasmer. Kombinerat med att vaginal orgasm utvecklats som en del av kvinnors val av partner finns det en fördel för män med längre penis än genomsnittet, säger forskarna bakom studien.

Det är bara runt 20 procent av alla kvinnor som upplever vaginala orgasmer regelbundet. En längre penis kan enligt forskarna hjälpa till att bättre träffa "de rätta punkterna", skriver Daily Star.

Nyheter24 har tidigare skrivit om det enkla knepet som gör att du kan avgöra om någon har en större penis än genomsnittet och den känsliga frågan nästan alla män ljuger om.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du nöjd med din penis?
Tack för din röst!
Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela