Här har man mest sex i världen – svensk stad får bottenplacering

- 07/06/2017, 22:18

I vissa städer har folk mer sex än i andra, men var på listan placerar sig svenskarna egentligen?

I vissa städer har folk det lite roligare i sängen än i andra. På vissa ställen är man mer experimentell, medan på andra är man mer tillfredställd.

Nu har företaget Lazeeva, som driver en app-store för erotiska appar, tagit fram statistik över vilka av världens städer som är bra på just sex på olika sätt, från hur accepterande samhället är till hur många som är sexuellt aktiva.

För att ta fram statistiken samlade de ihop information från 200 städer runt om i världen, en process som på vissa platser var svårare än andra eftersom inställningen till att prata om sex skiljer sig i olika länder.

Men slutligen hade de fått ihop tillräckligt med information för att kunna sammanställa en lista på 100 städer. Städerna rankades i ett system från 0 till 10 i tio kategorier.

Den enda svenska staden som finns med i undersökningen är dock Stockholm (sorry, Göteborg och alla andra). Och placeringen för Stockholm varierar väldigt i de olika kategorierna.

Här är topp tio städer där folk har mest sex:

  1. Rio de Janeiro, Brasilien – 10
  2. Paris, Frankrike – 9.9
  3. Los Angeles, USA – 9.8
  4. Ibiza, Spanien – 9.7
  5. London, Storbritannien – 9.6
  6. Berlin, Tyskland – 9.5
  7. Santiago, Chile – 9.4
  8. Prag, Tjeckien – 9.3
  9. New York, USA – 9.2
  10. Johannesburg, Sydafrika – 9.1

Men när det kommer till hur mycket sex vi har ligger svenskarna illa till jämfört med topplaceringarna. Stockholm kommer inte förrän på plats 96 med 0.5 poäng, alltså bara fyra platser från bottenplaceringen. På plats hundra hamnar irländska Cork.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Trodde du Sverige skulle hamnat högre upp?