Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är filmen som lär dig allt du behöver veta om klitoris

- 01/07/2017, 21:33 -
Det finns mycket vi inte vet om klitoris.
1 av 3

Det finns mycket vi inte vet om klitoris.

Faksimil/Pixabay

Viva la Clitoris!
2 av 3

Viva la Clitoris!

Faksimil

Som att den är som ett isberg som gömmer sig inne i kroppen. Den är alltså betydligt mer än en knopp.
3 av 3

Som att den är som ett isberg som gömmer sig inne i kroppen. Den är alltså betydligt mer än en knopp.

Faksimil

Klitoris är inte bara en knopp. Den här filmen förklarar hur stor den egentligen är – och en massa annat du behöver veta.

Det finns otaliga studier som visar att kvinnor har svårt att få orgasm och varför. Det har till och med gått så långt att kondomföretaget Durex lanserade en kondom som ska få kvinnor att komma.

En av de vanligaste anledningarna att kvinnor har svårt att nå orgasm är att majoriteten av kvinnor har svårt att komma av penetrationen. Klitoris tycks ha glömts bort.

MEN den finns ju där och faktum är att den är mycket större än vad man tidigare har trott.

Den kanadensiska manusförfattaren och regissören Lori Malépart-Traversy har bestämt sig för att förändra vår okunskap om klittan till kunskap.

Med den här animerade kortfilmen har hon vunnit flera priser runtom i världen, bland annat för bästa film vid Festival vues d'en face 2017 och för bästa dokumentär vid Chicago Feminist Film Festival 2017.

Okej, spetsa öronen för nu kör vi!


Behöver du fler sextips kan du kolla in den här videon som ger väldigt bra tips på ställningar för personer som har stor penis. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kände du till det här?