Kommer för fort
1 av 3
Är du nyfiken på att prova något nytt? - Foto: Shutterstock
Men vet att du har lätt för att komma för fort?
2 av 3
Men vet att du har lätt för att komma för fort? - Foto: Shutterstock
Då kan de här ställningarna vara perfekt för dig.
3 av 3
Då kan de här ställningarna vara perfekt för dig. - Foto: Shutterstock

Kommer killen för fort? Här är 5 sexställningar som funkar

Kommer din kille för fort? Eller är du en kille som vill hålla lite längre? Här är några riktigt bra sexställningar som förlänger sexet.


Det här med att ens partner komma för fort är något många helst inte pratar om eftersom det fortfarande är rätt tabubelagt. Men faktum är att det nog vore bättre om folk pratade om det så ingen slipper känna skam i onödan. 

En bra början kan i alla fall vara att prova de här sexställningarna som kan vara riktigt hjälpsamma om din partner kommer för fort, skriver Cosmopolitan

1. Vanligt oralsex

Det kan vara bra om killen börjar med att ge oralsex. Detta eftersom det gör att partnern får lättare att komma, eller kanske till och med får orgasm redan innan man påbörjar själva sexakten. 

Det kan också hjälpa killen att inte känna att han gör dig "besviken" om han sedan kommer snabbt. 

2. Dominant doggy

De flesta bakifrån-ställningar penetrerar väldigt djupt, vilket kan vara riktigt lurigt för personer som har lätt för att komma fort. 

Men om din partner istället sitter på knä med dig liggande på mage med benen virade runt hens rygg kommer penetrationen inte alls bli lika djup, vilket gör stimulansen mindre intensiv. Plus att du kan välja takt och rytm.

Bildkälla: Shutterstock

3. Benpress

Likt Dominant doggy ger Benpressen dig en chans att styra takten, och även lugna ner det hela om du tycker det känns som att saker håller på att gå överstyr. Ligg på rygg och placera dina fötter mot din partners axlar eller bröst medan hen håller i dina ben för stöd. Ställningen ger dig dessutom massvis med plats för att använda händerna. 

4. Sned missionär

Du ligger på rygg med ena benet i en vinkel. Din partner lägger ett ben på vardera sida om det och penetrerar dig. Det gör att du kan styra hastigheten och även att penetrationen inte blir lika djup. 

Bildkälla: Shutterstock

5. Stående benlyft

Om du tvivlar på din förmåga kan det ju vara läge att prova något riktigt svårt. Stående sexpossitioner är oftast svårare än andra eftersom du måste anstränga dig för att hålla balansen. 

Så kör ni stående ansikte mot ansikte med ett av dina ben uppåt kanske din partner får så mycket att tänka på att det gör att hen inte kommer för fort. 

Svårt att få orgasm? Här kan du se vår orgasmskola med sexologen Linn Heed

I spelaren under kan du kolla in 9 lesbiska sexställningar alla tjejer borde prova. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du testat någon av de här ställningarna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.