Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så ofta får kvinnor i porrfilm orgasm – på riktigt

- 29/07/2017, 21:58 -

Och vi är faktiskt inte det minsta förvånade över det här resultatet.

Det här med att tjejer kommer betydligt mer sällan i sängen jämfört med killar är ingen nyhet, tragiskt nog. Och nu kommer en ny rapport som visar att samma mönster kan ses i porren, skriver Daily Mail. 

På porrfilm kan det verka som att kvinnorna mest kommer hela tiden, men så är alltså inte fallet. En undersökning från University of Quebec har nämligen granskat de 50 mest sedda porrfilmerna på Pornhub för att se hur ofta kvinnor och män faktiskt fick orgasm på riktigt.

Bildkälla: Shutterstock

Resultatet visade att de kvinnliga porrskådespelerskorna bara fick en riktig orgasm 18 procent av gångerna – resterande 82 procenten var fejkat. 

Jämför detta med männens siffra där 78 procent fick en riktig orgasm. Så det här med att kvinnors orgasm prioriteras bort sker alltså inte bara bland vanligt folk, utan även i porrindustrin. 

Det har tidigare kommit rapporter som varnar för att unga killar som tittar på porr får en overklig bild av sex, vilket sedan gör att de får erektionsproblem

Bildkälla: Pixabay

Nu varnar forskarna bakom studien från University of Quebec för att fejkandet av kvinnlig orgasm i porren kan göra att unga män felaktigt tror och förväntar sig att tjejer ska komma väldigt lätt, skriver Daily Mail.

Så snälla, snälla porrindustrin kan ni sluta fejka kvinnliga orgasmer? Annars kommer det här med att tjejers orgasm hela tiden faller bort från sexet verkar fortsätta även i framtiden

I spelaren under kan du läsa mer om att forskare tror att kvinnor med den här typen av vagina lättare får orgasm. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tittar du på porrfilm?