Estrella ny chipssmak
Detta låter ju inte helt fel... - Foto: Estrella

Här är Estrellas nya chipssmak – som svenska folket fick välja ut

Estrella släpper nu en helt ny chipssmak som är framtagen av svenska folket. Smaken vann med 35 procent av rösterna.


Folket har sagt sitt. I början av året arrangerade Estrella Chipsvalet 2022 där svenska folket bjöds in att skapa sina egna drömchips i Estrellas virtuella chipslabb. 

Totalt 90 694 förslag skickades in och av dem togs fem finalister fram.

Efter en intensiv röstningsfas där hela 111 542 röster lämnades in av svenska folket, fick humorgruppen JLC äran att presentera vinnarsmaken i en livesänd valvaka på Estrellas Instagram. Vinnaren i Chipsvalet - med 35% av rösterna - blev Brynt Smör & Chili som nu tar sin rättmätiga plats i chipshyllan.

Så här smakar Estrellas nya chips

Folkets chips med smak av Brynt Smör & Chili ligger i linje med smaktrenderna. Brynt smör är hett just nu (speciellt med lite chili!). 

"Den nötiga smaken av brynt smör passar perfekt på salta finräfflade potatischips. Lägg till ett sting av chili och smakupplevelsen är total. Nu återstår att se vad svenska folket tycker om vinnaren", skriver Estrella själva i ett pressmeddelande. 

Spännande!

För cirka två år sedan gjorde Estrella det vågade valet att släppa chips – med 18-årsgräns. Nyheter24 har en video som visar när vår testpanel provar de barnförbjudna chipsen. Och det gick minst sagt vilt till! 

Sen den här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!