Här sjunger brandmän sång från Frozen för att trösta rädd flicka

De bekämpar oftast bränder och räddar liv, men ibland krävs det sång för att ro uppdraget i hamn.


Andra som sjunger

Nyheter24 har tidigare skrivit om personer som sjunger soundtrack från filmen Frozen. 

Till exempel de här två föräldrarna.

USA. Brandmännen på en brandstation i Massachusetts fick ta sig an ett lite annorlunda uppdrag, nämligen att sjunga en sång från Disneys film "Frozen" för en liten flicka, Kaelyn Kerr,  som var rädd.

Kaelyn hade tillsammans med sin mamma och lillebror fastnat i en hiss. Brandkåren kom till platsen för att hjälpa familjen, men insåg snart att det inte var så enkelt. För att komma ut var familjen tvungen att klättra uppför en stege och över en hög vägg, vilket inte gjorde Kaelyn glad. Hon var rädd och vågade inte klättra uppför stegen.

Sjöng för att trösta

Det var då en av brandmännen på plats började prata med Kaelyn om Disneyfilmen Frozen, samtidigt som brandmännen kvar på stationen bestämde sig för att sjunga låten "Let It Go" från filmens soundtrack. Genom en mobiltelefon som brandmannen på plats hade kunde Kaelyn höra brandmännens såg och blev genast lugnare.

"Gulligaste jag sett!"

– Det funkade, vi fick henne att känna sig trygg med oss och hon klättrade upp för stegen och över väggen, inga problem, sa brandmannen John Keoung till Fox 59. 

Kaelyns mamma, Kristin Kerr, var minst sagt glad över brandmännens insats.

– Det var absolut en av de gulligaste sakerna jag sett i hela mitt liv, säger hon enligt Huffington Post.

Se sångframträdandet och intervju med de inblandade här:


USA
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!