Älskade mamma  – det här vill jag säga dig

- 25/05/2014, 15:36 -
Mamma, du är bäst.
1 av 13

Mamma, du är bäst.

Privat

Alexanders mamma.
2 av 13

Alexanders mamma.

Privat

Damlas mamma.
3 av 13

Damlas mamma.

Privat

Anelas mamma.
4 av 13

Anelas mamma.

Privat

Kristins mamma.
5 av 13

Kristins mamma.

Privat

Malins mamma.
6 av 13

Malins mamma.

Privat

Melisas mamma.
7 av 13

Melisas mamma.

Privat

Alexanders mamma.
8 av 13

Alexanders mamma.

Privat

Maidas mormor och mamma.
9 av 13

Maidas mormor och mamma.

Privat

Isabellas mamma.
10 av 13

Isabellas mamma.

Privat

Almas mamma.
11 av 13

Almas mamma.

Privat

Nils mamma.
12 av 13

Nils mamma.

Privat

Olivias mamma.
13 av 13

Olivias mamma.

Privat

Så här hyllar några av våra läsare sina mammor.

SVERIGE. I dag firar vi den kvinnan som har fött oss och tagit hand om oss.

Och det gör vi genom att låta några utvalda läsare hylla sina egna mammor.  

Så klicka igång låten…

… och läs hyllningarna!

Alexander Mannerfors:

"Tyvärr är jag inte hemma och firar min älskade mamma idag... Men hon vet ju att hon är världens bästa mamma med världens största hjärta!

Tack för att du alltid finns där för mig och att du gjort mig till den jag är idag! Älskar dig mamma!"

Damla Üzüm:

"Jag tror inte ens det finns tillräckligt med ord för att beskriva vad du betyder för mig. Världens bästa mamma är du. Tack för allt du gjort för mig och mina syskon vi alla älskar dig så otroligt jävla mycket min älskade Gulfidan.

Om jag i framtiden ens blir hälften så bra mamma som du är så räcker det för mig! ÄLSKAR OCH SAKNAR DIG!!!!"

Anela Kahvic:

"Min mamma förlorade kampen mot cancer för 3 år sedan men jag köper fortfarande blommor på morsdag, 8 mars, födelsedag och firar henne som den mor och den kvinna hon var. Hon är min hjälte hon är mitt allt. Hon var den bästa mamma man kunde önska sig, en underbar människa, underbar mor och underbar mormor och farmor.

Hon var älskad och jag saknar henne varje dag. Det går inte en enda dag utan att jag inte tänker på henne. Jag behöver bara lägga handen på hjärtat och känna att hon är kvar där inne – för alltid i mitt hjärta.
 
Tack för  allt du har givit oss,  tack för vad du var, tack för ljusa minnen som du lämnat kvar. Jag älskar dig mamma."

Kristin Sydner:

"Finns inte ord att beskriva alla sätt min mor är bäst. Men hennes konstanta, smittsamma glada humör och hennes oändliga stöd alla timmar på dygnet gör henne till den bästaste kvinnan jag vet."

Malin Nordh:

"Jag skulle vilja hylla min mamma Carina, när min son bröt benet hade både jag/min sambo mycket att göra på våra jobb. Då ställde min mamma upp och vabbade med honom i nästan 3 veckor.

Snart ska hon ha honom i en vecka då jag och min sambo ska åka till Grekland och få lite egentid med varandra. Världens bästa mamma som alltid ställer upp! Hon är inte bara min förbild utan även min sons."

Melisa Filipovic:

"För att min mamma Melkina Filipovic alltid ställer upp och finns där för alla med sina givande råd och varma kramar. Hon är stark, omtänksam, driven. Hon är min mamma och min förebild."


Alexander Olsson:

"Min bästa vän, mitt lyckopiller och främst av allt min mamma. Jag vill hylla min mamma på morsdag eftersom hon helt enkelt rockar. Hon sprider glädje och lycka runt omkring sig till alla i hennes närvaro.

Hon är min allra största förebild och jag kunde inte vara mer nöjd över att vara hennes enda och "bästa" barn. You rule mom!

Du har lärt mig allt jag kan och hitills har ingen klagat, hehe. Jag älskar dig världens mest fantastiska morsa! <3"

Maida Topcagic:

"I dag när vi hyllar våra mammor borde också tänka lite extra på våra far- och mormödrar. Hon tog hand om min mamma på samma sätt som min mamma tar hand om mig. Älskar dig mamma"

Isabella Falckk:

"Min mamma är den finaste och starkaste mamman på jorden. Hon ställer alltid upp när jag eller mina syskon behöver något.

Hon kommer alltid med dom klokaste och bästa råden. Jag och min syskon Anjelika, Lucas och Eliot kommer för alltid att älska vår mamma <3"

Alma Hodzic:

"Min mamma är bäst för att hon har gett mig mer kärlek än jag trodde var möjligt. I vått och torrt har hon varit vid min sida ända sedan jag var liten."

Nils Ek:

"Detta är min mamma. Alla säger att deras mamma är den bästa men så är det inte. Min mamma Gunilla ställer alltid upp på mig vad som än händer.

Trots att hon fortfarande använder VHS för att spela in sina favoritprogram på tv så är hon den viktigaste personen i mitt liv. ❤"

Olivia Torp:

"Min mamma är fantastisk. Hon har alltid funnits där för mig och jag vet att tillsammans skulle vi klara vad som helst. Jag är lyckligt lottad att ha just dig som mamma. Tusen pussar till dig."