Lördag 23 Okt
Stockholm

Här träffar papporna sin son för första gången

Papporna fick närvara vid födseln av sin son Milo.
1 av 3
Papporna fick närvara vid födseln av sin son Milo. Foto: Lindsay Foster
Fotografen Lindsay Foster var med och fotade.
2 av 3
Fotografen Lindsay Foster var med och fotade. Foto: Lindsay Foster
Bilderna är rörande.
3 av 3
Bilderna är rörande. Foto: Lindsay Foster

Bilderna på de två pappornas lyckotårar när de får upp sin son på bröstet blev snabbt en viral succé. – De är två personer som kände av alla känslor som varje ny förälder känner, säger fotografen Lindsay Foster, till Nyheter24.

Kommentera (57)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
"Stolt över papporna"

– De är två personer som kände av alla känslor som varje ny förälder känner. De ställde alla lämpliga frågor till surrogatmamman och barnmorskan och lärde sig allt de kunde inför sin sons ankomst.

– Jag är så stolt över dessa två pappor, sa Lindsay Foster till Nyheter24.

KANADA. Lindsay Foster, en kanadensisk fotograf, fick närvara vid – och föreviga – ett alldeles speciellt ögonblick i ett pars liv.

Hon var nämligen med vid födseln av de två pappornas, BJ Barone och Frankie Nelsons, son Milo.

– Jag fick möjligheten att fotografera den här magiska födseln den 27 juni med en surrogatmamma och två nervösa pappor, säger hon till Nyheter24.

Krystade fram barnet

Foster fick följa med när surrogatmamman fick sina värkar och var med när hon krystade fram bebisen.

Surrogatmamman, som inte är namngiven, är inte barnets biologiska mamma men ska enligt Foster ha varit väldigt tacksam över möjligheten att ha kunnat vara gravid åt paret.

Rörda till tårar

Foster knäppte av kameran i precis rätt ögonblick när papporna fick upp sonen på bröstet – överlyckliga och rörda till tårar.

Hon lade upp fotot på Facebook som blev viralt. Buzzfeed uppmärksammade historien och sedan dess har fotot fått över 40 000 likes och delats mer än 6 700 gånger.

– BJ och jag ville tacka dig för den här fantastiska gåvan som du har gett oss! Vi kan inte tacka dig nog, skrev Nelson i en kommentar under fotot.

Respekterar alla kommentarer

Papporna skrev också ett gemensamt inlägg som sedan lades upp på Fosters Facebookprofil.

– Vi är så glada över att ha en vacker, frisk pojke. Vi respekterar alla kommentarer och även om vi inte håller med i alla negativa så väger de positiva över. Alla har rätt till sin egen åsikt. Milo får massor med kärlek och han kommer att  växa upp och veta att det finns massor med olika typer av familjer och han kommer acceptera alla – även de intoleranta.

Kommentera (57)
Kopiera länk
Dela