Bilden som sprids på nätet.
Bilden som sprids på nätet. - Foto: Daily Mail/ Facebook

Här är bilden på kejsarsnittet som sprids på nätet

Bilden som väcker blandade känslor.


Den gripande bilden på mamman som lagt sitt barn precis vid hennes kejsarsnitt har delats över 56 000 gånger på Facebook.

Kvinnan som tagit bilden säger att hon aldrig trott att den skulle bli så stor, skriver Daily Mail.

Bilden togs bara några dagar efter förlossningen. Kvinnan på bilden vill vara anonym men fotografen berättar att kvinna var livrädd för att behöva göra ett kejsarsnitt.

Men när hon fick sina värkar började hon även blöda och var tvungen att genomgå ett akut kejsarsnitt, skriver Daily Mail.


Bildkälla: Daily Mail/Facebook

Efter att bilden lagts ut på Facebook är det många som anmält den som sexuellt explicit och sagt att den är äcklig.

Den mesta kritiken gäller hur bebisen är placerad men barnet kunde inte läggas högre utan en risk för att såret efter kejsarsnittet skulle öppnas, skriver Daily Mail.

Många mammor som varit med om samma sak har kommenterat att de känner igen sig i bilden.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Klart uppåt på Asienbörser

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

1 timme sedan
En man i 45-årsåldern döms till sju års fängelse efter att polisen hittat en stor mängd narkotika och vapen i hans lägenhet i Norrköping i höstas, rapporterar P4 Östergötland.

Ja till Ukrainastöd – Biden lovar vapen i veckan

1 timme sedan
Senaten i USA:s kongress säger som väntat ja till ett stöd på nära 61 miljarder dollar till Ukraina. Kiev har väntat på stödet sedan i höstas för att stå emot Rysslands anfallskrig.

Rysk robotattack mot Charkiv

2 timmar sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

3 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

idag 00:46
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.