De stannade till på sjukhuset innan de åkte vidare till kyrkan.
1 av 3
De stannade till på sjukhuset innan de åkte vidare till kyrkan. - Foto: Fakismil/ABC News
Alltså HUR fint?
2 av 3
Alltså HUR fint? - Foto: Fakismil/ABC News
Hon hade klätt upp sig.
3 av 3
Hon hade klätt upp sig. - Foto: Fakismil/ABC News

De åkte till sjukhuset innan kyrkan – för att dela sin bröllopsdag med hans mormor

Bröllopsplanerna gick inte riktigt som de tänkt sig. Brians mormor blev sjuk och kunde inte medverka under vigseln, då tog paret bröllopsfesten till henne.


Brian Kurtulik skulle gifta sig med sin Lauren, men bröllopet blev inte riktigt som planerat.

Brians 91-åriga mormor, Peg McCormack, kunde inte komma till bröllopet på grund av en ankelskada, vilket ledde till att Brian och hans blivande fru ändrade bröllopsplanerna.

De bestämde sig för att ta med sig bröllopsfesten till Brians mormor. Så innan paret begav sig till den riktiga vigseln åkte de tillsammans med familjen och hälsade på Peg, så att hon kunde vara med på bröllopet i alla fall.

Hon hade klätt upp sig med de kläder hon hade skulle haft på sig på det riktiga bröllopet, till och med festskorna var på.

Men Peg hade absolut ingen aning om att paret skulle komma förbi och dela deras bröllopsdag med henne, så hon blev minst sagt överraskad.

Bröllopet betydde mycket för Peg då Brian var hennes första barnbarn att gifta sig och paret skulle viga sig i samma kyrka där hon själv gifte sig.

Lauren säger att hon aldrig kommer glömma Pegs min när de överraskade henne på deras bröllopsdag, hon hade tittat på Lauren och sagt "äntligen har jag en dotterdotter", skriver ABC News.

Se den fina videon här. Visst är det typ det finaste, någonsin?


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!