Hon ville lämna tillbaka sin jacka – affärens svar är hjärtvärmande

Att returnera kläder till en affär brukar inte vara förknippat med smidighet direkt. Men den här historien bevisar att det inte alltid behöver vara omständligt.


Hur jobbigt är det inte att skicka in eller släpa tillbaka kläder som inte passar till affären? Det brukar vara segt, väldigt segt. Men för Kelly Blue Kinkel var det helt tvärtom.

På grund av hennes hundar, vars päls inte passade kappan hon köpt, ville hon returnera en vinterkappa till nätbutiken Zulily. Hon ringde därför kundservice och förklarade läget. Svaret hon fick hade hon aldrig kunnat räkna med, och på Facebook berättar hon om den värmande upplevelsen.

"Jag fick prata med en trevlig, ung man vid namn Patrick, som sa att han skulle sätta tillbaka mina pengar direkt. Jag frågade hur jag skulle bära mig åt för att skicka tillbaka kappan och han sa: "Snälla, skicka inte tillbaka den. Om du vet någon som behöver en vinterkappa eller om du vill skänka den till välgörenhet skulle det göra oss väldigt lyckliga", skriver Kelly i posten.

Hon fortsätter:

"Jag trodde först att han skojade. Det tog mig en stund att inse att han var helt seriös, och då kom tårarna. Jag har aldrig hört om andra företag som gör så, har du?"

Tiotusentals personer har läst och engagerat sig i Kellys historia. Läs den i sin helhet här:


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mordmisstänkt 16-åring ska undersökas

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

16 år för dödsskjutning i Jakobsberg

En man döms till 16 års fängelse för mord på en man i 20-årsåldern i Jakobsberg förra året. Ytterligare tre personer döms av Attunda tingsrätt för grovt vapenbrott och grovt olaga hot till fängelse i två år och tio månader.

Man och kvinna hittade döda i Gävle – utreds som mord

Polisen utreder ett misstänkt dubbelmord i Gävle efter att två personer hittats döda i en bostad i onsdags, skriver polisen på sin hemsida.

Nedåt för börsen inför påskhelgen

Stockholmsbörsen sjunker i skärtorsdagens handel. OMXS-index har efter nästan två timmar handel backat 0,3 procent.

Våldsam kvinna efterlyst – rymde från rättspsyk

Polisen har efterlyst en kvinna i 40-årsåldern som rymde från rättspsyk i Falköping för en månad sedan, rapporterar P4 Skaraborg. Kvinnan bedöms vara våldsam.