Hunden Penny blev övergiven – nu letar hon efter ett kärleksfullt hem

Penny har haft ett tufft liv och blivit övergiven tre gånger. Nu behöver hon komma till ett lugnt hem.


Hunden Pennys historia är verkligen hjärtskärande.

Hela tre gånger har hon blivit övergiven och lämnad till Hundstallet. I december var det den tredje gången hon blev övergiven och blev då uppbunden utomhus.

Penny hade då suttit uppbunden i fyra timmar innan hon togs därifrån. Hon hade skällt oavbrutet tills att hon inte orkade mer. Hon hade även skakat av kylan då det både regnade och blåste under dagen.

Bildkälla: Hundstallet

Nu letar hon efter ett nytt hem men det har inte varit så lätt. Hundstallet har bara fått in en intresseanmälning och tyvärr matchade inte boendet Pennys behov.

Penny är en hund som inte gillar att var ensam men älskar att leka. Om hon får bestämma själv skulle hon vilja ha en stor hög med leksaker, skriver Hundstallet.

Hon skulle må allra bäst av att bo på landet med hundvana människor som är beredda att älska henne livet ut.

Här kan du läsa mer om Penny och HÄR kan du göra en intresseanmälan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.