Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
6445
reaktioner idag

Busschauffören Nina ville ha sommarkänsla – det barnen gjorde då glömmer hon aldrig

Nina från Linköping hade några minuter kvar till avgången och bussen full av barn – då fick hon en väldigt fin idé.

VACKERT!

Så här i sommartider är vi många som kommer att få höra skön barnsång i form av Idas sommarvisa och Den blomstertid nu kommer. Och många av oss kanske det låter lite halvbra när barnen klämmer i för kung och forsterland. Men busschauffören Nina Hertzman från Linköping bara älskar det. Och när en ett tiotal barn klev på hennes buss så tog hon chansen.

– Det klev på en barngrupp på tio barn och två förskolelärare och det var ganska långt till avgång. Eftersom jag inte själv har några barn och inte fått gå på skolavslutning så tog jag chansen och frågade om de kunde sjunga en sång för mig, säger Nina till Nyheter24.

Och visst blev sången en succé. "Tack snälla barn för er fina sång! (Ibland är det inte särskilt jobbigt att vara bussförare)", skriver Nina på Facebook.

– Det var så fint! Det finaste som finns är barn som sjunger i varierande stämmor. Det här gjorde min dag, säger Nina.

Borde fler barn ta chansen och sjunga för sina busschaufförer?

– Absolut! Många gånger är det svårt för barnen och sitta stilla, då kan man ta en sång. De allra flesta blir jätteglada!

Borde barn sjunga mer?

Mer:

Zlatans fina hälsning till fansen: "Ni kommer alltid vara i mitt hjärta"