Lisa är tatuerare, det här är en av hennes många fantastiska skapelser.
1 av 5
Lisa är tatuerare, det här är en av hennes många fantastiska skapelser. - Foto: Angelica Nutter
Även färgtatueringarna är makalöst vackra.
2 av 5
Även färgtatueringarna är makalöst vackra. - Foto: Angelica Nutter
Även populära mandalatatueringar är Angelica riktigt skarp på.
3 av 5
Även populära mandalatatueringar är Angelica riktigt skarp på. - Foto: Angelica Nutter
Men att göra en tatuering på sin mammas bröst, det gjorde faktiskt Angelica riktigt nervös.
4 av 5
Men att göra en tatuering på sin mammas bröst, det gjorde faktiskt Angelica riktigt nervös. - Foto: Angelica Nutter
Såhär fint blev resultatet.
5 av 5
Såhär fint blev resultatet. - Foto: Angelica Nutter

Angelicas födelsedagspresent till sin mamma – en bröstvårta

Har du problem att komma på den perfekta födelsedagspresenten till din mamma? Den här gåvan är svårslagen.


Angelica Nutter, 23, jobbar som tatuerare i hamnstaden Cutter i Storbritannien.

Hon är van vid att tatuera alla möjliga olika motiv på olika kroppsdelar, det ingår ju i yrket. Men det finns en person vars tatuering hon kommer bära med sig i hjärtat resten av livet.

Angelicas mamma Lisa Nutter, 56, fick beskedet för fem år sedan att hon hade bröstcancer. Det kom som en total chock för både Lisa och hennes familj, eftersom att hon inte hade några symptom alls och inte heller hade känt några knölar.

Trots den svåra tiden som följde efter beskedet, med omfattande cellgiftsbehandlingar, operationer och hårförlust, så såg Lisas familj till att hålla henne vid gott mod genom att försöka få henne att skratta och se saker från den ljusa sidan varje dag. Humorn har varit en stor del i tillfrisknandet.


När Lisa äntligen blev friskförklarad hade hon förlorat ena bröstet, men var i alla fall vid liv. Det enda hon kände verkligen saknades var den bröstvårta som hade tagits bort vid operationen.

Och där kom hennes tatuerare till dotter, Angelica, in i bilden.

På Lisas födelsedag tatuerade Angelica en helt ny bröstvårta åt sin mamma, inklusive vårtgård. Den stunden de delade tillsammans beskriver de båda som väldigt emotionell.

– Det fanns stunder när jag kände mig helt hjälplös när mamma gick igenom behandlingen, så det kändes så bra att kunna göra det här för henne, säger Angelica till Daily Mail.

Lisa hade låtit sin dotter tatuera några mindre tatueringar på henne förut, men det här var en betydligt mer intim och betydelsefull tatuering, så Angelica var helt klart nervös inför uppdraget.

Klicka på bilden här nedanför för att se den fantastiska och välgjorda tatueringen:

Klicka för att visa

I slutänden är både mamma och dotter väldigt nöjda med resultatet och Angelica ser fram emot att förhoppningsvis kunna göra fler liknande tatueringar på andra drabbade personer framöver.

– Det var den bästa födelsedagspresenten jag hade kunnat få. Tatueringen har fått mig att känna mig som mig själv igen, säger Lisa till Daily Mail.

Här kan du läsa om Karen, som också drabbades av bröstcancer och fick en hel del spydiga kommentarer om sina tatueringar, tills folk förstod vad som faktiskt låg bakom dem.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du någon tatuering?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Största guldstöten i Kanada nära klaras upp

Kreml: Ukraina-hjälp från USA förändrar inget

Nytt bistånd från USA till Ukraina kommer inte att förändra dynamiken på slagfältet, hävdar Ryssland. Uttalandet kommer i samband med att USA:s kongress förbereder sig för en avgörande omröstning under helgen om långvarig militär finansiering till Ukraina.

Meteoritjägare överklagar till Högsta domstolen

Geologerna Anders Zetterqvist och Andreas Forsberg som i hovrätten förlorade den uppmärksammade tvisten om en meteorit som landade utanför Enköping i november 2020 överklagar till Högsta domstolen.

Nordeas stora förändring – så påverkas du: "Genomsyrar allt"

Sverige har större problem än grannländerna med vågen av bankbedrägerier, enligt Nordea-chefen Frank Vang-Jensen. Man ska vara väldigt försiktig och skeptisk, säger han om hur utsatta grupper ska skydda sig.

JO granskar tredje Kinberg Batra-rekrytering

Justitieombudsmannen (JO) granskar ytterligare en rekrytering kopplad till Anna Kinberg Batra och länsstyrelsen i Stockholm, rapporterar Aftonbladet.

Ny skyddsjakt på skånsk varg

Efter flera vargangrepp mot får på Söderåsen i Skåne blir skyddsjakt återigen aktuell.