Kvinnan kunde peka ut de tre män som hon trodde låg bakom pillret i hennes glas. Bilderna är genrebilder.
Kvinnan kunde peka ut de tre män som hon trodde låg bakom pillret i hennes glas. Bilderna är genrebilder. - Foto: Fredrik Sandberg/AP Photo/Darko Vojinovic/TT

Kvinna hittade piller i glaset – tre gripna

Tre män misstänks ha lurat i en kvinna ett narkotikaklassat piller under natten till lördagen. Nu är de anhållna för misshandel och försök till våldtäkt.


Under natten mot lördagen, på en korg i centrala Borås, upptäckte en kvinna i 25-årsåldern att det låg ett piller i hennes glas. Kvinnan fick i sig pillret, som är narkotikaklassat. 

Kvinnan kunde peka ut männen på krogen – tre anhållna

Hon lyckades ta sig ut ur krogen på egen hand och vinkade till sig en polispatrull i närheten. Sedan tog hon poliserna till krogen och kunde peka ut vilka hon trodde låg bakom saken.

Bilden är en genrebild. Foto: Cleis Nordfjell/SvD/ TT

Kort därefter grep polisen de tre männen, som är mellan 30 och 40 år gamla. Senare anhölls männen av klagare, för misshandel och förberedelse till våldtäkt.

Tre män har anhållits misstänkta för misshandel och förberedelse till våldtäkt sedan en kvinna under natten mot lördagen fick någon form av narkotikaklassat piller i glaset på en krog i Borås, rapporterar P4 Sjuhärad.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!