Stig Millehaugen och genrebild på polis.
Den norske dubbelmördaren misstänks nu befinna sig på Västkusten. - Foto: Politiet/NTB/TT och Johan Nilsson/TT

Norske dubbelmördaren misstänks befinna sig på Västkusten

Den norske dubbelmördaren Stig Millehaugen, 53, har varit på rymmen i två dagar. Nu misstänks han befinna sig i en villa i Sverige, rapporterar GP.


Det var för två dagar sedan som 53-årige Stig Millehaugen rymde, under en permission, från Trondheims fängelse där han avtjänar ett fängelsestraff på 21 år. Millehaugen dömdes för mordet på gängledaren Mohammad ”Jeddi” Javed och mordet på kriminalvårdaren Jon Arild Martinsen i samband med en tidigare rymning.

Dubbelmördaren Stig Millehaugen misstänks vara på Västkusten

Dubbelmördaren Stig Millehaugen har ofta beskrivits som "Norges farligaste man". Nu misstänks han befinna sig i en villa på Västkusten, rapporterar Göteborgs-Posten.

Detta då polisen, enligt tidningen, genomförde en polisinsats i norra Bohuslän natten till fredag. När GP tar sig till villan, på en adress mördaren ska ha kopplingar till, är det en kvinna som öppnar dörren.

– Vi har ingen kontakt med Stig, säger hon.

Tidigare inkom uppgifter om att mannen tros ha flugit till Oslo, men den norske före detta polisen Johnny Brenna menade då på att det inte är omöjligt att Millehaugen i själva verket befinner sig på svensk mark.

Både den norska och svenska polisen varnar allmänheten från att närma sig mannen. Istället uppmanas de ringa 112, rapporterar GP.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!