Anders Jensen, 45, är vd för Ryds Bilglas.
Anders Jensen, 45, är vd för Ryds Bilglas. - Foto: Jonas Ekströmer/TT och Stella Pictures

Anders Jensens superbilar – här är Ryds Bilglas-vd:ns åk

Anders Jensen, 45, är vd för en av Sveriges största aktörer när det gäller reparation och byte av vindrutor på bilar: Ryds Bilglas. Inte helt oväntat har den förmögne företagsledaren ett par riktiga vrålåk i garaget.


För många är Anders Jensen, 45, kanske ett välbekant ansikte – men då eftersom han är äkta make till schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 48. 

Paret hymlar inte med att de har god ekonomi och en livsstil som heter duga, med hus i både Åre och i Marbella. Det senare har dock lagts ut till försäljning i jakt på något större. Här kan du läsa mer om Anders Jensens och Charlotte Perrellis exklusiva hus i Spanien.

Anders Jensens miljonlön som vd för Ryds Bilglas

Men utöver att synas vid sidan av sin skönsjungande fru är Anders Jensen också vd för Ryds Bilglas, vilka kommit att bli ett av landets mest framstående företag när det kommer till bilglasreparationer och byte av vindrutor.

Om det lönar sig att sitta på vd-posten? Det kan man säga. Läs hur många miljoner Anders Jensen drar in per år här.

Anders Jensens bilar – här är hans fordon

Hur står det då till med Anders Jensens egna bilar? Jo, vd:n står som ägare på totalt sex fordon, enligt uppgifter från Transportstyrelsen som Nyheter24 tagit del av:

  • Aston Martin DB11 Volante (Cabriolet, 2022)
  • Porsche Cayenne E-Hybrid (Herrgårdsvagn, 2021)
  • Porsche 911 Carrera GTS (Cabriolet, 2020)
  • Brenderup SU (Släpvagn, 2021)
  • Lynx Adventure SC 900 ACE (Snöskoter, 2022)
  • BRP Can-Am Outl. PRO (Traktor, 2018)

Enligt sajten Carbuzz kan en Aston Martin DB11 Volante från 2022, som kommer upp i 100 kilometer i timmen på drygt fyra sekunder, kosta över två miljoner kronor. Topphastigheten ligger på över 300 kilometer i timmen.

Läs om entreprenören Jan Emanuels alla bilar här.

Bil
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!