Var du en McWrap-älskare? Då kanske det här intresserar dig
Var du en McWrap-älskare? Då kanske det här intresserar dig - Foto: Pexels/Stella Pictures

McDonald's nya besked om kundfavoriten McWrap: "Otroligt, men sant"

På nästan varje bild McDonald's Sverige lägger ut i sociala medier vädjar kunderna om samma sak: ta tillbaka McWrap. Nyheter24 tog kontakt med snabbmatsjätten för att reda ut saken. Varför togs produkten bort – och blir det en comeback?


McDonald's har många omtyckta menyer och varor på sin meny, däribland deras klassiska Big Mac och populära chicken nuggets.

För ett tag sedan tipsade Nyheter24 om hur du kan få fler nuggets i din meny – helt utan extra kostnad. 

Tricket ligger i att välja bort den klassiska 6-pack-menyn med mellanstor pommes och läsk, och lägga något helt annat i varukorgen istället.

Läs mer om McDonalds-tricket här. 

Kundernas vädjan: Ta tillbaka McWrap

Men det finns ytterligare en gammal favorit från McDonald's meny som kunderna verkar sakna, trots att det var flera, flera år sedan den togs bort. 

Ja, för i kommentarsfältet på nästintill varje inlägg som McDonald's Sverige lägger ut på Instagram ber kunderna om samma sak: "Ta tillbaka McWrap!".

Här nedan följer några exempel, hämtade från ett par av deras senaste inlägg:

Foto: Instagram

Kommer McWrap tillbaka? Här är McDonald's svar

McWrapen bestod utav ett mjukt tortillabröd fyllt med grönsaker, sås och protein, och kom i flera olika utföranden. De lanserades 2012, men är sedan flera år tillbaka borttagna från menyn.

Nyheter24 kontaktade McDonald's Sverige för att reda ut saken. Varför försvann den (uppenbarligen) omtyckta produkten, och kommer den komma tillbaka?

"McWrap försvann för att det var för få gäster som beställde dem - otroligt men sant!", skriver Mcdonald's presschef Henrik Nerell i ett mail och fortsätter:

"I dagsläget finns inga planer på att ta tillbaka McWrap, men om det är lite plåster på såren så kan jag avslöja att Spicy Nuggets snart gör comeback på menyn! Inte McWrap, jag vet, men en liten tröst kanske?"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

1 timme sedan
Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

1 timme sedan
Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

2 timmar sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

2 timmar sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.