Ikea återkallar en produkt för barn.
Ikea återkallar en produkt för barn. - Foto: Johan Nilsson/Janerik Henriksson/TT

Ikea återkallar produkt – barn kan kvävas

Publicerades: 21 Mar, 07:18

Ikea återkallar fiskspelet Blåvingad sedan man upptäckt att små nitar på spelet kan lossna så att det finns risk att små barn sätter dem i halsen.


Ikea uppmanar alla kunder som äger spelet att sluta använda det och kontakta Ikea för full återbetalning. Spelet kan lämnas in på valfritt Ikea-varuhus och inget kvitto behövs.

Här kan du läsa om Jenny Strömstedts attack mot Ikea: "Man ska inte handla där"

TT
/
Relaterat
Senaste nytt

Besked: Nej till nytt sjukhus i Växjö

Mordförsök med traktor – åtalad har släppts

Den 56-årige mannen misstänks ha bundit fastkvinnan vid en traktor och sedan kört med hennes kropp släpande efter fordonet på en gård i utkanten av Malmö. Efter rättegången släpptes den häktade mannen fri i väntan på dom.

Sydkorea utreder internationella adoptioner

Flera svenskar finns bland de adopterade koreaner vars ärenden kommer att granskas av Sydkoreas kommission för sanning och försoning. Kommissionen har beslutat att ta upp ytterligare 237 fall där man misstänker att handlingar förfalskats.

Haavisto ställer upp i presidentvalet

Finlands utrikesminister Pekka Haavisto ställer upp i presidentvalet 2024, meddelar han på en pressträff. Enligt opinionsundersökningar är hans folkets favoritkandidat.

Slutspurt i EU:s migrationsmara

Kan EU-länderna enas om sin syn på migrationen? Hoppet är stort vid det ministermöte i Luxemburg som kan bana väg för en historisk uppgörelse i EU. Hundra meter kvar, säger inrikeskommissionären Ylva Johansson.

25-årig man anhållen – misstänks ha kört ihjäl elvaårig pojke på cykel

Den 25-årige man som under onsdagskvällen greps efter att en elvaårig pojke på cykel blivit påkörd har anhållits. Pojken fördes till sjukhus med helikopter men hans liv gick inte att rädda.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.