En man åtalas i Växjö tingsrätt för sexualbrott mot fyra flickor i Växjö och Göteborg. Arkivbild.
En man åtalas i Växjö tingsrätt för sexualbrott mot fyra flickor i Växjö och Göteborg. Arkivbild. - Foto: Johan Nilsson/TT

Åtalas för nätsexbrott mot fyra flickor

En man från Skåne åtalas för att ha utsatt fyra flickor för sexövergrepp via nätet. En av dem, en flicka som är yngre än tolv år, fick höra att han skulle slå henne och döda henne och hennes familj. I ett annat meddelande till flickan skrev mannen att han tidigare har tagit 17 liv.


Enligt åtalet ska flickan bland annat ha utnyttjats för sexuell posering vid minst 15 tillfällen och även utsatts för barnvåldtäkt via nätet.

Den 9 december stämde mannen träff med henne i Växjötrakten, enligt åtalet i syfte att begå våldtäkt mot barn. Träffen blev dock inte av – och mannen greps i stället av privatpersoner som tillkallade polis.

Den följande polisutredningen har nu lett till att mannen även åtalas för sexualbrott via nätet mot tre flickor i Göteborg, som samtliga är under 15 år.

Nyligen åtalades mannen också för att ha genomfört sexuella handlingar med hundar vid sex olika tillfällen. Mannen nekar till brott.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!