Stefan Odelberg var tidigare programledare för långköraren Bingolotto
Stefan Odelberg var tidigare programledare för långköraren Bingolotto - Foto: Björn Larsson Rosvall & Stella Pictures

Stefan Odelbergs nya jobb – efter petningen från Bingolotto

Programledaren Stefan Odelberg fick inte förnyat kontrakt med Bingolotto. Istället har han sett fram emot nya yrkesvägar och nu låter han meddela att showandet åter tas upp igen.


När det var dags att förhandla om kontraktet med en av Bingolottos programledare så blev det istället början på slutet i rollen som programledare för ett av Sveriges populäraste och mest klassiska program. 

Det ska Stefan Odelbergs göra efter petningen

Stefan Odelberg fick inte förnyat kontrakt med TV4, något som tittarna hade en hel del att tycka till om, vilket Nyheter24 tidigare skrivit om

På sociala medie-plattformen Instagram delar nu den före detta programledaren Odelberg med sig av vad som komma skall i yrkesväg, något han hållit tyst om ett tag av förklarliga skäl. Men nu står det klart att han kommer att återuppta showandet och trolleriet. 

En ny show är planerad att gå av stapeln. Odelberg låter meddela till sina 10 000 följare på Instagram att den kommer att spelas 33 gånger inför en publik på endast 66 personer.

Tidigare har han delat med sig av att han inte skulle behöva sitta sysslolös efter petningen från Bingolotto då han lever tillsammans med sex- och relationscoachen Petra Johansson, som kanske kan komma att ha ett finger med i den nya showen, som Nyheter24 rapporterat.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!