Trött på solen? Här är nyheterna på Netflix under juli, som du inte får missa.
Trött på solen? Här är nyheterna på Netflix under juli, som du inte får missa. - Foto: Pexels

För mycket sol? Här är serierna du INTE får missa – med Netflixpremiär i juli

Har du fått för mycket sol? Eller är du rent av en person som trivs bäst inomhus när värmeböljan slår till? Då passar det bra att ha koll på nyheterna du inte får missa i serieväg under sommaren. Nyheter24 sammanställer Netflix nyheter åt dig!


Har du tröttnat på att vara ute i solen dagarna i ända? Eller vill du bara ha något att koppla av till när du väl kommer in? Under juli har flera serier premiär på streamingtjänsten Netflix – som du bara inte får missa! 

4 serier du inte får missa i sommar

Sommaren är inte känd för att locka tv-tittare. Istället brukar sol, bad och häng utomhus hägra mer. Men i de fall man får sug efter att koppla av inomhus eller rent av kanske bara undvika solen för en stund så finns det några serier du bör se, om du får chansen, i juli. 

På streamingtjänsten Netflix kommer nämligen både nypremiärer och fortsättningar på redan beprövade serier att ha premiär.

The Lincoln Lawyer

Den sjätte juli har den andra säsongen av succéserien premiär. Följ med advokaten Mickey och hans klienter. I den nya säsongen tvingas huvudkaraktären bland annat ta sig an ett nytt fall där en kvinna står anklagad för mord. 

Five star chef

Från och med den 14 juli kan du följa sju professionella kockar som tävlar om att få ta sitt koncept till restaurangen Palm Court, belägen i det lyxiga hotellet Langham i London. 

Quarterback

I den här nya dokumentärserien, som har premiär den 12 juli, får du chansen att komma närmare några av de stora stjärnorna i amerikansk idrott. Som tittare får du följa med hem till tre amerikanska fotbollsspelare, hemmahörande i NFL. Serien utspelar sig under säsongen 2022-2023.

The Witcher

Avslutningsvis har den tredje säsongen av The Witcher premiär i slutet av månaden. Från och med den 27 juli kan du följa med Geralt och Yennefers kamp i att hålla Ciri säker i de oroliga tiderna där krig ständigt härjar och hägrar.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!