Det var under fredagskvällen, den första september, då händelsen inträffade.
Det var under fredagskvällen, den första september, då händelsen inträffade. - Foto: Privat/sociala medier

Kvinnans utbrott fångas på film – förolämpar två barn: "Vilka fula, äckliga killar"

En tidigare anställd hos regeringskansliet har fångats på film när hon förolämpar och riktar okvädningsord på två minderåriga pojkar som spelar basket.


En tidigare anställd hos regeringskansliet har fångats på film när hon riktar kritik och förolämpningar mot två minderåriga barn som spelar basket. Anledningen? Hennes hund fick inte leka med bollen. 

Det hela resulterade i att kvinnan tar bollen och berättar för barnen vad hon tycker om dem. I videon, som är närmare två minuter lång och på endast några dagar visats hundratusentals gånger, riktas den ena förolämpningen efter den andra mot pojkarna.

– Fy fan vilka fula, äckliga killar ni är. Ni är så jävla snåla och fula. Du är så jävla ful och du kommer bli en så jävla ful, snål kille när du blir stor. Och du filmar, vad ska du göra med filmen?, hörs kvinnan säga.

– Om din hund får leka med bollen kan jag få tillbaka den sen?, säger en av pojkarna.

"Jag ångrar mig djupt..."

Avslutningen går i samma ton som resten av filmen. Kvinnan fortsätter att rikta glåpord mot de två killarna.

– Ni är såna snåla jävla skitungar. Och du filmar ditt jävla äckel. Din mamma och pappa kommer skämmas så jävla mycket, säger hon i slutet av videon.

I en kommentar till Nyheter24 berättar kvinnan att hon sett videon.

"Jag har sett klippet. Jag vill verkligen be om ursäkt för mitt beteende. Jag ångrar det djupt och önskar att klippet inte får mer spridning".

Hon bekräftar även att hon inte längre är anställd hos regeringskansliet. 

I ett mejl till Nyheter24 bekräftar även regeringskansliet att kvinnan inte längre är anställd hos dem utan avslutade sin anställning i slutet av juli.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!