Jenny Alversjö är en av programledarna i Nyhetsmorgon på TV4.
Jenny Alversjö är en av programledarna i Nyhetsmorgon på TV4. - Foto: Skärmavbild/TV4/Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon-Jennys panik i direktsändning: "Kunde knappt andas"

I TV4:s Nyhetsmorgon vet man aldrig vad som kan hända live i studion. För Nyheter24 berättar programledaren Jenny Alversjö om en viss händelse som hon tvingades parera i direktsändning.


Nyhetsmorgon har sänts på TV4 sedan 1992, och har sedan start bjudit hela svenska folket på en lång rad av spännande gäster, roliga felsägningar och viktiga intervjuer. 

Alla programledare i Nyhetsmorgon på TV4

I dagsläget är det Anders Pihlblad, Jenny Strömstedt, Maria Forsblom, Martin Järborg, Soraya Lavasani, Sofia Geite, Steffo Törnquist, Rania Shemoun Olsson, Thomas Ritter och Jenny Alversjö som roterar som programledare för långköraren. 

Steffo Törnquists pik till Nyhetsmorgon-kollegorna: "Helt värdelösa"

När Nyheter24 träffar Jenny Alversjö på Kristallengalan 2023, så avslöjar hon vilken tabbe i Nyhetsmorgon som sticker ut extra mycket. Nyhetsmorgon spelas nämligen in live, och programledarna har därmed blivit proffs på att tackla alla möjliga händelser. 

– Det händer alltid saker, det måste man förstå. Jag tror på riktigt inte att jag har sänt något Nyhetsmorgon när allting har gått precis som vi har tänkt, berättar Jenny Alversjö och fortsätter: 

– Jag kommer ihåg när Steffo tappade en vinkaraff och då fick det inte synas. 

Jenny Alversjö på Kristallen 2023. Foto: Christine Olsson/TT

Jenny Alversjös avslöjande om drömgästen i Nyhetsmorgon: "Skulle vilja..."

Jenny Alverjö om händelsen i Nyhetsmorgon: "Fick en låsning"

TV4-profilen tar upp ytterligare en händelse, som inträffade för några veckor sedan, vilket inte riktigt var en tabbe – men en minst sagt oförutsägbar händelse. 

– Då fick jag en låsning bak i ryggen och kunde knappt andas, mitt i en intervju. Men jag lyckades parera det också. Så det händer hela tiden saker. Men det är ju vår uppgift att kunna parera det också och bara fortsätta sändningen, säger Jenny Alversjö. 

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!