Arbogakvinnan Johanna Möllers dotter Amanda Blomsterlund berättar nu om uppväxten.
Arbogakvinnan Johanna Möllers dotter Amanda Blomsterlund berättar nu om uppväxten. - Foto: Vilhelm Stokstad/TT och Pavel Koubek/TT

Johanna Möllers dotter om uppväxten: "Alltid sagt hur tjock jag är"

Amanda Blomsterlund, 29, är dotter till den som beskrivits som Sveriges mest hatade kvinna: Johanna Möller. Nu berättar hon om uppväxten med Arbogakvinnan.
– Det var mycket bråk och tjafs hela tiden, säger hon till Expressen.


Det var i augusti 2017 som Johanna Möller dömdes till livstids fängelse för mordet på sin pappa Göran och mordförsök på sin mamma Anki

Paret attackerades av Möllers dåvarande pojkvän Mohammad Rajabi i deras sommarstuga utanför Arboga, vilket gav upphov till att hon fick namnet "Arbogakvinnan" i media. 

Johanna Möller och sommarstugemordet i Arboga – här är vad som hände

Amanda Blomsterlund om Arbogakvinnan: "Brist på empati"

Tidigare har Arbogakvinnans barn Julia och David berättat om livet innan mordet och nu berättar Johanna Möllers äldsta dotter Amanda Blomsterlund, 29, för första  gången om uppväxten i en intervju med Expressen.

Under barndomen upplevde hon sin uppväxt som normal, men när hon reflekterat i efterhand har hon insett att det fanns tecken på att hennes mamma saknade empati.

– Hon har ju alltid sagt hur tjock jag är och att jag måste banta. Hon har satt mig på bantningskurer hela livet och det har varit det ena och det andra. Jag duger aldrig. Det tycker jag är lite brist på empati, säger hon.

Arbogakvinnan Johanna Möller avslöjar nya framtidsdrömmen – vill jobba med barn

Johanna Möller dömdes till livstids fängelse. Foto: Anders Wiklund/TT

Johanna Möllers dotter: "Hon förtjänar värre"

Relationen mellan Amanda Blomsterlund och Johanna Möller var stormig och hon tydde sig i mångt och mycket till sina morföräldrar. 

– Jag och min mamma kom inte jättebra överens. Det var mycket bråk och tjafs hela tiden, så morfar var snäll och köpte en lägenhet till mig, så att jag skulle kunna komma ifrån mamma, säger hon till Expressen.

När mordrättegången ägde rum var Amanda den enda av Arbogakvinnans vuxna barn som vittnade mot henne. Straffet för hennes mamma blev livstids fängelse – en påföljd som inte är nog, enligt dottern.

 – Hon förtjänar värre. Hon har krossat vår familj. Vi har alltid firat alla högtider tillsammans. Vi har varit en riktig familj. Hållit ihop. Men allt är förstört. Det finns ingen familj, säger hon till tidningen

Mohammad Rajabi i dag – så lever han i fängelset efter Arbogafallet

Här kan du läsa alla våra artiklar om Arbogakvinnan Johanna Möller.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!