Henrik Alsterdal och Tilde de Paula Eby syns titt som tätt i Efter fem.
Henrik Alsterdal och Tilde de Paula Eby syns titt som tätt i Efter fem. - Foto: Skärmavbild/TV4/Efter fem

Henrik Alsterdal om kaoset i TV4:s Efter fem – hände i direktsändning: “Kissnödiga”

För Nyheter24 berättar Efter fem-profilen Henrik Alsterdal om ett visst inslag i TV4-programmet, som är extra minnesvärt. Han och kollegan Tilde de Paula Eby testade på en viss aktivitet i studion, något som blev minst sagt kaosartat.


TV4-profilen Henrik Alsterdal har blivit ett välbekant ansikte runtom i stugorna och syns titt som tätt som programledare i "Efter fem", tillsammans med Anna Brolin, Tilde de Paula Eby, Axel Pileby och Maximilian Artell

TV4-profilen Henrik Alsterdal om händelsen i Efter fem: "Kaosartat"

Henrik Alsterdal och hans äkta make, tillika TV4-kollega, Anders Pihlblad har blivit två av våra mest folkkära profiler. Den förstnämnde syns titt som tätt i Efter fem och den andre i Nyhetsmorgon. 

TV4-paret öppnar upp om barnen: "Inte så smärtsamt"

När Nyheter24 träffade paret på Kristallengalans röda matta fick de frågan om deras mest pinsamma tabbe i direktsändning.  

– Mina är nog så många så att jag har glömt bort de flesta. Jag är inte sån som ojar mig så mycket om det blir en liten tabbe. För då tänker jag alltid att det är en ny sändning nästa dag, berättar Henrik Alsterdal och fortsätter: 

– Men en gång hade jag och Tilde ett gäng getter där, och så gjorde vi getyoga i studion. Och de var både kissnödiga och bajsnödiga. Det var ganska kaosartat, men kul. Det är så det ska vara i live-tv. 

Här kan du läsa om Anders Pihlblads mest minnesvärda tabbe i Nyhetsmorgon

Inslaget som Henrik Alsterdal syftar på spelades in 2019 i Efter fem, och det blev minst sagt en skrattfest i studion – det kan du se här!

TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!