Jenny Alversjö är en av de folkkära programledarna i Nyhetsmorgon.
Jenny Alversjö är en av de folkkära programledarna i Nyhetsmorgon. - Foto: Skärmavbild/TV4/Nyhetsmorgon och

Jenny Alversjös besked – då lämnar hon TV4:s Nyhetsmorgon

Den folkkära TV4-profilen Jenny Alversjö syns ofta i tv-rutan som en av programledarna i Nyhetsmorgon. För Nyheter24 berättar hon om hur hon tänker kring sin framtid i programmet.


Jenny Alversjö är en av programledarna i TV4:s flaggskepp Nyhetsmorgon, och har därmed blivit en minst sagt omtyckt profil bland tittarna. I över 20 år har hon jobbat på TV4, som både nyhetsankare och som programledare för Kalla Fakta, Spårlöst och just Nyhetsmorgon. 

Nyhetsmorgon-Jennys panik i direktsändning: "Kunde knappt andas"

Jenny Alversjös besked om framtiden på TV4 – då kan hon lämna Nyhetsmorgon

De folkkära Nyhetsmorgon-programledarna fortsätter att engagera svenskarna, och när de inte syns i rutan på ett tag väcks det ofta en oro att de kanske inte längre kommer dyka upp i programmet. 

Steffo Törnquists pik till Nyhetsmorgon-kollegorna: "Helt värdelösa"

Men än så länge verkar Jenny Alversjö vilja stanna på Nyhetsmorgon så länge som hon bara får. När Nyheter24 träffade henne på Kristallengalans röda matta fick TV4-profilen frågan om hur hon tänker kring framtiden i Nyhetsmorgon. 

Hur länge tänker du att du vill köra på i Nyhetsmorgon?

– Jag hade en kollega en gång som sa: “Jag kommer stanna tills de bär ut mig”. Och jag får väl säga likadant. Jag älskar Nyhetsmorgon! 

TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!