Det blev helt fel i Nyhetsmorgon på torsdagen.
Det blev helt fel i Nyhetsmorgon på torsdagen. - Foto: Skärmavbild: TV4

Här är grova felsägningen i Nyhetsmorgon – som ingen reagerar på

Politiska kommentatorn Ann Tiberg blandade ihop orden rejält i Nyhetsmorgon på torsdagen, men programeldarna Steffo Törnquist och Maria Forsblom märkte ingenting.


Magdalena Andersson (S) var nära tårar i riksdagsdebatten mot Ulf Kristersson (M), när statsministern tog upp S-ledamoten Jamal El-Hajs deltagande i en Palestinakonferens och sa att det fanns en terrorromantik inom Socialdemokraterna.

– Ulf Kristersson, anklagar du Jamal El-Haj för att vara en terrorromantiker? Hans sons hustrus familj utplånades för några dagar sedan. 36 personer, bortsvepta. I det här fruktansvärda kriget. Du menar att han är en terrorromantiker som står bakom Hamas, det är en fruktansvärd anklagelse, sa S-ledaren. 

Nyhetsmorgons inslag väcker starka reaktioner: "Skitsnack"

Politiska kommentatorn Ann Tiberg blandar ihop orden 

Ann Tiberg, politisk kommentator TV4. Skärmavbild: Nyhetsmorgon

I torsdagens Nyhetsmorgon tog programledarna Steffo Törnquist och Maria Forsblom upp händelsen med TV4:s politiska kommentator Ann Tiberg – och det är då det blir helt fel. 

När Ann Tiberg ska återge vad som sagts, så säger hon att Ulf Kristersson sa revolutionsromantiker och inte terrorromantiker – vilket ju är två helt olika saker. 

Ingen av programledarna reagerar på misstaget, men det gör däremot några uppmärksamma tittare.

Skärmavbild: instgram.com/nyhetsmorgon

Bråket i Nyhetsmorgon skapade dålig stämning: "Sjukt beteende"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!