Arla
Nu svarar Arla. - Foto: Janerik Henriksson/TT

Här är frågan Arla vägrar att svara på om Bregott

Det var för ett par veckor sedan som Arla skickade ut ett gäng Bregott-paket till olika svenska kändisar. Men reaktionerna blev inte helt som tänkt.


Det var för ett par veckor sedan som Arla gick ut med nyheten att de kommit med nya storlekar på Bregott-förpackningar. Bregott bestod tidigare av två förpackningar, på 300 och 600 gram. 

Därför skickade Bregott smör till Camilla Läckbergs hus

Men nu kommer smöret istället att finnas i tre storlekar: Nämligen 250, 500 och 750 gram. 

Arla höjer mjölkpriset till bönderna

I samband med det nya smörsläppet så valde Arla att köra lite marknadsföring i form av smörpaket med olika kändisars ansikten på. En av de som fick ett paket hemskickat var ingen mindre än Camilla Läckberg. 

Om Läckberg blev glad? Det kan man gott säga. 

Hon blev så pass glad att hon publicerade en bild på sitt smörpaket. 

Missnöje efter utskick från Arla

Nyheter24 kontaktade Max Wallenberg, presschef Arla Sverige och frågade hur de valt ut kändisarna som fått smör skickat till sig. 

Nya Bregottlådorna billigare än innan – trots det rasar kunderna

– Bregott är ju en väldigt folkkär produkt som når ut brett, så det ville vi spegla. Det är allt från sportprofiler till författare och matkreatörer som fått hem specialförpackningarna, berättade han då. 

Och när det kommer till smör så kan det röra upp en del känslor. De kändisar som inte fick smörpaket hem till sig hade nämligen blivit ganska missnöjda. 

Här vill man byta ut Bregott mot Lätta på skollunchen – för att spara pengar

Är det någon kändis som hört av sig och sagt "Hallå varför fick jag inget smörpaket?" som ni sedan fick fixa fram? Och kan ni nämna något namn?

– Ja, det kan ha hänt, men mer än så kan jag inte avslöja. Det märks verkligen att porträtten fått stor spridning och vi har fått många glada tillrop från Bregottälskare runt om i landet, avslutar han. 

Här vill man byta ut Bregott mot Lätta på skollunchen – för att spara pengar

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!