Polisen utreder de två männens död med misstanke om mord. Brandplatsen var avspärrad under natten.
Polisen utreder de två männens död med misstanke om mord. Brandplatsen var avspärrad under natten. - Foto: Mikael Fritzon/TT

Två män i 20-årsåldern döda efter lägenhetsbranden i Nässjö

Det var två män i 20-årsåldern som hittades döda efter en lägenhetsbrand i Nässjö på torsdagen, uppger polisen.


Händelsen utreds med rubriceringen misstanke om mord. Polisen beskriver det som att arbetet är i ett tidigt stadium. Ingen person har gripits.

Larmet om branden kom vid 19-tiden, och en stund senare hade räddningstjänsten kunnat släcka.

— De tecken som vi såg tidigt gjorde att vi inte kunde utesluta att ett allvarligt våldsbrott hade inträffat, sade Johnny Gustavsson, presstalesperson på polisen, på torsdagskvällen.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malmö: Polisen rapporterar om misshandel

Något lägre vinst för Tele2

Mobiloperatören Tele2 redovisar ett rörelseresultat på 1 250 miljoner kronor för det första kvartalet 2024. Det kan jämföras med vinsten på 1 264 miljoner kronor motsvarande period föregående år.

Swedbank ser räntesänkningar från maj

Efter en tålmodig väntan börjar Riksbanken sänka styrräntan i maj. Från sommaren ses en gradvis återhämtning av ekonomin, skriver Swedbank i sin konjunkturrapport.

Minskad orderingång för ABB

Den svensk-schweiziska automationskoncernen ABB redovisar ett rörelseresultat på 1 217 miljoner dollar för det första kvartalet 2024.

Tusentals evakueras efter vulkanutbrott

Ett vulkanutbrott i Indonesiens norra övärld har fått myndigheter att utfärda en tsunamivarning, evakuera byar och stänga en internationell flygplats.

Källor: Israel avbröt planer på Iranattacker

Israel uppges vid flera tillfällen de senaste dagarna ha förberett att sjösätta attacker som svar på Irans storskaliga anfall förra helgen. Men av olika skäl har man valt att inte gå vidare med planerna, enligt källuppgifter i flera amerikanska och israeliska medier.