Torsdag 21 Okt
Stockholm

Strippklubb öppnar i idyllisk by

"Det är rent av gräsligt."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

ÖLAND. I nästa vecka öppnar en strippklubb – mitt i den idylliska byn Skogsby på Öland. Och klubbägaren Dragan Bratic är mycket förväntansfull inför sitt nya projekt.

– Mina strippklubbar kommer bli lika vanliga som Mc Donalds. Det kommer finnas en Mc Dragans i varje stad, säger ägaren Dragan Bratic till Barometern.

Öland har länge varit en plats som Bratic velat etablera sig på. Detta kommer att bli hans fjärde klubb.

– Till min klubb i Karlshamn har det kommit mycket besökare från Kalmartrakten och en del har frågat när jag skulle starta här. Det finns en efterfrågan. Och det kommer vara öppet på vintern också, det bor väldigt mycket folk på Öland och Kalmar med omnejd, tillägger han, enligt Barometern.

Men inte alla delar Bratics vision om striptease för alla. Mörbylångas kommunchef Staffan Larsson är i själva verket bedrövad.

–Med tanke på att det är så nära Torslunda skola så är det rent av gräsligt. Det här är fruktansvärt lågt och ett fattigdomsbevis för kommunens del. Det finns dock inget vi kan göra åt det i nuläget, eftersom det inte hör till de områden vi ger tillstånd för, det är polisens sak att godkänna, säger han till Barometern.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela