Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lärare strippade för elever

Nyheter | 01/11/2008 15:52

Vansinniga föräldrar är i uppror och kräver att hon sparkas.

ZALAEGERSZEG. Skolfesten, som skulle välkomna den nya terminen, urartade. Den tyska läraren kunde inte hålla sig ifrån att ge en egen visning. När hon egentligen skulle övervaka festen valde den snygga läraren att bjuda på ett extranummer för hennes 15-åriga elever.

– Det är vidrigt. Vilken slags lärare gör så framför sina elever? Hon borde vara på en strippklubb, inte på en skola, sa en arg förälder.

Läraren strippade förföriskt till tonåringarnas glädje. Till slut stod hon där bara i underkläder. Och hon slutade inte förrän än kollega rykte in och försökte skyla henne. Men det var för sent. Redan då hade en klyftig elev filmat hennes uppvisning, och lagt ut ett videoklipp på nätet, skriver The Sun.

Det var när eleverna lekte sanning eller konsekvens, där leken blev allt mer avancerad, som läraren inte kunde hålla sig ifrån att hoppa in. Tonåringarna kunde inte tro sina ögon när den heta läraren i 20-årsåldern började åla sig.

– Det värsta är att lärarna inte ens skulle delta i partyt. De skulle bara övervaka det hela, säger en förälder.

Rektorn vid gymnasieskolan i Zalaegerszeg, i västra Ungern, har inte för avsikt att sparka den tyska läraren. Hon har fått en varning, men anses vara alldeles för värdefull för sin institution.

Se läraren strippa här.

Skrivet av: