Söndag 24 Okt
Stockholm

Förgrep sig på 13-åring - gav henne dagen-efter-piller

En 44-årig man körde fyra gånger i 20 mil för att ha sex med den 13-åriga flickan. Sedan gav han henne dagen-efter-piller.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

VÄSTERÅS. Det var på Bilddagboken som 44-åringen raggade upp den 13-åriga flickan som bodde drygt 20 mil bort - i Västerås.

Hon hade kommenterat en bild som mannen lagt upp på sin bil. Eftersom han upplevde att hon var "bilkunnig" fortsatte kontakten.

Från bilar halkade dialogen in på sex. Och steget in i den riktiga verkligheten.

Vid fyra tillfällen tog 44-åringen sin bil de dryga 20 milen till Västerås för att ha sex med henne på olika hotell i staden, skriver Vestmanlands Läns Tidning.

Efter samlagen gav han henne dagen-efter-piller för att undvika gravididitet.

Mannen fick också flickans kompisar att skicka avklädda bilder på sig själva. Men också grövre bilder än så. Som ett "tackbrev" skickade han en filmsnutt på en onanerande man utan ansikte.

I dag, måndag, dömdes 44-åringen till fängelse i två och ett halvt år. 44-åringen fälldes för sexuellt utnyttjande av barn, utnyttjande av barn för sexuell posering i två fall samt sexuellt ofredande.

Efter den inledande kontakten på nätet fortsatte mannen och flickan prata via sms. Och 44-åringen fyllde på flickans kontantkort för att hon skulle kunna fortsätta ringa utan att väcka föräldrarnas misstänksamhet.

13-åringen fick dessutom kläder och andra presenter av mannen.

Mannen var åtalad för våldtäkt mot barn, men hävdade att han inte känt till flickans ålder.

- Hon var vuxen i kroppen, sa mannen till sitt försvar under rättegången.

Till en början hade 44-åringen själv sagt att han var över 20. När flickan fick reda på hans riktiga ålder tyckte hon att det kändes fel.

Också en 16-årig kompis till 13-åringen fick pengar av 44-åringen för att skicka nakenbilder på sig själv. Ju mer utmanande, desto bättre betalt. Han ska också ha föreslagit ett samlag för en tusenlapp, skriver VLT.

44-åringen döms också att betala skadestånd på 140 000, 25 000 respektive 5 000 kronor till flickorna.

Flickorna uppges må mycket dåligt och ville inte se 44-åringen i ansiktet under rättegången.

Kommentera
Kopiera länk
Dela