Kvinna indragen i bil i Stockholm

Polisen har kunnat gripa mannen men kvinnan är spårlöst försvunnen.


STOCKHOLM. En ung kvinna blev under söndagskvällen indragen i en bil på Södermalm i Stockholm. Polisen kunde senare under kvällen lokalisera bilden i Järfälla och gripa mannen. Men kvinnan var försvunnen.

Det var efter halv tio på kvällen som vittnen till händelsen larmade polisen. De hade sett hur kvinnan, som de uppskattar var i 25-års åldern, blivit indragen i en bil. När man en halv timme senare hittat både bilen och förövaren var kvinnan borta.

– Vi har inte fått tag på kvinnan och det är hon som sitter inne på de avgörande detaljerna. Därför vet vi inte riktigt vad som har hänt, säger Mikael Petterson, befäl vid polisens ledningscentral till Expressen.

Mannen misstänks för olaga frihetsberövande. Polisen har ännu inte förhört mannen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Avblåst strejkhot – men kan ändå påverka

Styrande partiet vinner i Kroatien

Det styrande konservativa partiet HDZ med premiärminister Andrej Plenkovic i spetsen vinner parlamentsvalet i Kroatien.

Explosion i trapphus i Göteborg

1 timme sedan
En explosion har inträffat i trapphuset i ett flerfamiljshus i centrala Göteborg. Ingen person är skadad och de materiella skadorna beskrivs som små.

Nya amerikanska oljesanktioner mot Venezuela

3 timmar sedan
Bara ett halvår efter vissa lättnader drar USA åter åt den venezuelanska oljekranen.

Nu är mördarsniglarna tillbaka – ovanligt tidigt

3 timmar sedan
Redan i april har mördarsniglarna börjat dyka upp på flera platser, och enligt snigelexperten Ted von Proschwitz finns det mycket som talar för ett snigelår. Här får du veta hur du minimerar risken för sniglar i trädgården.

Bidens minister friades i riksrättsåtalet

3 timmar sedan
Alejandro Mayorkas, USA:s minister med ansvar för inrikes säkerhet, friades i det riksrättsåtal som bara levde under en knapp halvdags sittning i senaten.