Bortförd kvinna återfunnen

Den unga kvinna som fördes bort i en bil i centrala Stockholm på söndagskvällen är nu hittad.


STOCKHOLM. En kvinna tvingades in i en bil på Medborgarplatsen på söndagskvällen. På måndagsförmiddagen kontaktade den 19-åriga kvinnan själv polisen. Två män drog in den unga kvinnan i en bil mot hennes vilja. Ett flertal vittnen såg händelsen och de båda männen kunde gripas kort efter händelsen.

Det visade sig senare att männen är 19-åringens bröder. De hävdar att hon följde med frivilligt. Men polisen misstänker brott och de är anhållna misstänkta för människorov, rapporterar Sveriges Radio Stockholm.

Skrivet av:

Senaste nytt

MP om uranbrytning: “Dyrt och farligt”

Småbarnspappa dödades i misstänkt felskjutning – två män döms

En 39-årig småbarnsfar utan koppling till kriminalitet sköts till döds när han kom ut från en restaurang i Solna.

De drabbas av EU:s nya sanktioner mot Ryssland

Företag i Kina, Serbien och Turkiet finns med när EU nu formellt har godkänt ännu en sanktionspaket kring Rysslands krig i Ukraina.

Efter mordet i Christiania – fem åtalas

Fem gängkriminella i åldrarna 18-28 år åtalas för att ha planlagt och utfört ett mord i fristaden Christiania i Köpenhamn, uppger Köpenhamnspolisen.

Kriminolog: Gängens fixare lättare att komma åt

En nyckel i kampen mot gängen är att komma åt de 680 möjliggörare och specialister som polisen presenterade i sin kartläggning, enligt kriminologen Manne Gerell. Kommer man åt dem blir det svårare för kriminella att tjäna pengar som de sedan omsätter till makt, säger han.

Här är Coca-Colas nya smak – då kommer den finnas i butik

En ny smak på Coca-Cola landar i svenska butiker från och med vecka 16. Nyfiken på hur Coca-Cola K-Wave Zero Sugar kommer smaka? Då ska du läsa vidare.