Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

19-åring dömd för våldtäkt mot barn

Ulf Berglund/SCANPIX

Nyheter | 17/03/2010 15:03

Övertalade 11-årig flicka - som han raggade upp på nätet - att ha sex med honom.

MALMÖ. 19-åringen från Kristianstad fick kontakt med den 11-åriga Malmöflickan på nätet. Och efter en tids chattande och sms:ande inledde de ett förhållande.

I december förra året tog han in henne på en kundtoalett och övertalade henne att ha samlag med honom.

Nu döms 19-åringen till fängelse för våldtäkt mot barn, uppger Skånskan.

Han lärde känna den elvaåriga flickan på internet och övertalade henne att ha samlag med honom. Nu döms den 19-årige mannen till fängelse för våldtäkt mot barn.

19-åringen säger till sitt försvar att han trodde att flickan var 13, nästan 14 år gammal.

Men flickans mamma vittnar om att hon haft kontakt med mannen och förbjudit honom att träffa dottern. I samband med detta gjorde hon det också klart att flickan bara var 11 år gammal.

Mannen menar att han trodde flickan var 13, nästan 14 år. Men flickans mamma berättar att hon haft kontakt med mannen och förbjudit honom att träffa hennes dotter och att hon gjort tydligt för honom att flickan bara var elva år.

Nu ska mannen sitta av ett år och fyra månader i fängelse. Han ska också betala ett skadestånd på 85 000 kronor till flickan.