Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna gripen för knivskärning

Nyheter | 06/12/2008 09:26

En 20-årig greps misstänkt för att ha huggit en kvinna i magen.

Det var en mycket våldsam fredagsnatt i Uppsalaområdet. Polisen gjorde flera ingripanden efter en rad våldsbrott. Vid tvåtiden larmades polisen till Gottsunda där en kvinna hade blivit huggen i magen. Kort därefter greps en 20-årig kvinna misstänkt för dådet.

– Mellan midnatt och 04.30 var det en mycket stor arbetsbelastning på personal i både yttre och inre tjänst, säger vakthavande befäl Bo Axelsson, till Uppsala Nya Tidning.

Efter händelsen i Gottsunda kallades polisen till Knivsta där en kvinna hade misshandlats. Den misstänkte gärningsmannen fördes till sjukhuset med benbrott. Omständigheterna är fortfarande oklara kring båda dessa händelser. Polisen arbetar nu med att få in uppgifter om bråken.

I övrigt var det stökigt vid en krog i centrala Uppsala, där en ordningsvakt tros ha misshandlats av en 19-årig man. Flera berusade personer omhändertogs och flera bilar utsattes för skadegörelse i krogområdet.

Skrivet av: